Львів голосує за бюджет участі через мобільний Privat24*

Львів голосує за бюджет участі через мобільний Privat24*
Львів’яни зможуть проголосувати за проекти, подані в рамках бюджету участі, через мобільний додаток Privat24. Міська влада Львова, ПриватБанк та SocialBoost запровадили нові сучасні інструменти електронної демократії.

«Уявіть, що виборча дільниця – у Вашій кишені! Банк і місто знають, хто є жителем Львова, і саме цим людям ми надсилаємо запрошення проголосувати в мобільний банк Privat24. Усе, що треба зробити далі, – знайти проект, що Ви підтримуєте, та натиснути «Голосувати». Це повністю змінює парадигму електронної демократії – не людина йде голосувати, а держава/місто приходить до неї з проханням віддати свій голос», – коментує креативний директор ПриватБанку Єгор Аветісов.

Сьогодні перші 60 000 львів’ян уже отримали запрошення проголосувати, а до кінця місяця вибрати найкращу з ініціатив бюджету участі отримають змогу всі жителі міста – користувачі Privat24.

«Громадський бюджет – важливий вияв прямої демократії. За перші дні голосування за проекти у Львові є рекорди. Щоб жителі могли голосувати в інший спосіб, крім звичних (ЦНАП, BankID), ми вирішили дати змогу львів’янам робити це й через мобільний Privat24», – зазначив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Нагадаємо, що експерименти з голосуванням через Privat24 проводились у рамках голосування за громадський бюджет Києва. У планах – впровадити голосування через Privat24 в усіх містах країни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Померла найстаріша українка
07 листопад, 2017, 00:25
Львів голосує за бюджет участі через мобільний Privat24*
06 листопад, 2017, 23:29