Сміттєва проблема: лучан інформують, як придбати контейнери

Сміттєва проблема: лучан інформують, як придбати контейнери
Задля уникнення стихійних сміттєзвалищ, засмічення прибудинкових територій та складування пакетів зі сміттям у недозволених місцях в Луцьку діє програма з встановлення індивідуальних контейнерів для збору твердих побутових відходів для жителів приватних домоволодінь.

Над її реалізацією працює департамент муніципальної варти Луцької міської ради та ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс», - інформує прес-служба відомства.

Інспектори роздають мешканцям приватних секторів інформаційні довідки, в яких міститься інформація про те, за яких умов можна придбати індивідуальні контейнери для сміття.

Один з них: укладання договору розстрочки з ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Інший – купити за повну вартість у спеціалізованих будівельних магазинах.

У разі ж порушення Правил благоустрою міста Луцька в частині утворення стихійних сміттєзвалищ, засмічення прибудинкових територій, складування пакетів зі сміттям у недозволених місцях лучан буде притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді видачі припису із зобов’язанням щодо вчинення певних дій та вжиття відповідних заходів.

У випадку злісного ухилення від виконання вимог припису, на порушників буде складено адміністративний протокол з подальшим накладенням штрафних санкцій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сміттєва проблема: лучан інформують, як придбати контейнери
07 листопад, 2017, 12:05