«Шукають винних на стороні, а страждають люди», - Ігор Лапін про проблему смороду

«Шукають винних на стороні, а страждають люди», - Ігор Лапін про проблему смороду
Луцький народний депутат Ігор Лапін опублікував відповідь Міністерства охорони здоров'я щодо проблеми смороду в місті.

Він звернув увагу, що місцева влада не може звинувачувати у проблемі центральні органи влади, адже фахівці встановили, що ліквідація смороду належить до компетенції місцевого самоврядування.

"Дякую Міністерству охорони здоров'я за відповідь на неодноразові звернення щодо впливу екологічної ситуації на стан здоров'я лучан. Сподівався все ж зрозуміти, як саме вплине перевищення ряду хімічних речовин в повітрі на здоров'я людей, і які запобіжні заходи можна вживати, щоб зменшити можливі ризики зі здоров'ям", - написав Лапін у Facebook.

"Інший момент, на який вказує МОЗ - вирішення питання водовідведення та очищення стічних вод належить до компетенцій місцевої влади. Це я до того, щоб в чергове не було перекидання футбольного м'яча в ворота центральної влади, місцева влада має займатися господарськими питаннями, а не політичним популізмом. Бо останнім часом шукають винних на стороні, а страждають люди".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за байочки: заводик із смердючим виробництвом в Полонку привіз жидок з Винниці!
Відповісти
правильно, винна місцева влада а найбільше директор водоканалу, який тягне в свої широкі штани державні грошіі наші з вами податки. вже стільки мільйонів накрав, що мона би було водоканал озолотитиі очині споруди модернізувати три рази за його існування. пан бащукто хоть щось робив і для людей і для працюючих, а цей тільки про свою широку ж.....ю дуцмає, коли вже н6аїстся.
Відповісти
Гнати Корчука за грати і все буде робитися.Скільб не піднімали тарифи , всеодно вони по схемах підуть у його широкі штани!
Відповісти
Останні новини
«Шукають винних на стороні, а страждають люди», - Ігор Лапін про проблему смороду
09 листопад, 2017, 16:02