Опитування: чи потрібна в Луцьку нічна маршрутка

Опитування: чи потрібна в Луцьку нічна маршрутка
Уже не вперше лучани просять владу запустити нічний громадський транспорт. Маршрутку, тролейбус – будь-що, аби можна було дістатись додому. Багато хто навіть готовий платити за "нічним тарифом", адже це все одно менше, ніж послуги таксі. Проте відповідь чиновників і перевізників залишається незмінною: це невигідно.

Чи погоджуються з таким твердженням пасажири, чи багато з них потребують громадського транспорту у нічні години, "Конкурент" запитав у лучан.

ОЛЕКСІЙ:

Звісно, в Луцьку потрібні нічні маршрутки, тому що багато людей, наприклад, з різних закладів їздять, також є нічна робота. Багато людей на такій роботі і не мають вночі чим дістатися додому. А таксі на сьогодні дуже дороге. А цим ніхто не хоче займатися, бо кому це потрібно, окрім людей? Така моя думка. Зараз проїзд коштує 4 гривні, я можу за нього заплатити, бо я працюю, але для інших це трохи дорого. 4 гривні не відповідає рівню наших маршруток.

ОЛЯ:

Для тих, хто працює на роботі, звичайно, нічні маршрутки потрібні. Як мають добиратися, коли працюють на ніч? У мене мама працює в пологовому, а живе на Львівській, то звідти тільки сільськими маршрутками добирається.

ВЛАДИСЛАВ:

Я вважаю, що нічні маршрутки потрібні. Я готовий навіть плати подвійну вартість проїзду. Для зручності громадян нічний транспорт потрібен. Аби знати, чи це рентабельно, потрібно пустити хоча б одну маршрутку у якомусь напрямку, тоді буде видно.

МИКОЛА:

Зовсім нічний транспорт не треба. Але до пізньої пори потрібен – десь до 12-ї, до часу... Часом по роботі затримуєшся, а вже в 11 годин, опів на 12 – чим хочеш їдь. Воно фактично треба, хоч трохи під'їхати.

ПАВЛО:

Гадаю, що нічні маршрутки потрібні. Багато людей працюють допізна і їм потрібно доїжджати додому, а це буде дешевше, ніж на таксі чи просити знайомих, щоб підвезли. Так що це буде зручніше, як на мене. Я готовий платити за подвійним тарифом.

ЛЮДМИЛА:

Так, нічні маршрутки потрібні. Думаю, що за нічний проїзд потрібно більше платити, ніж вдень, можливо, навіть десь до 10 гривень. Я готова платити таку ціну: є різниця, що платити 40-50 грн за таксі, а що платити 10 за нічну маршрутку.

НАТАША:


Я думаю, що нічний транспорт варто пускати. У мене буває таке, що часто виходжу пізно з роботи і не можу дістатися додому, хоч і недалеко живу. Що стосується оплати, то не варто більше, ніж є. Не думаю, що люди навіть погодяться платити більше.

МАКСИМ:

Для людей, які йдуть з роботи ввечері, потрібен нічний транспорт. Але я не вважаю, що проїзд повинен бути дорожчим, я готовий платити, як завжди, 4 гривні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так.потрібні до часу ночі.
Відповісти
З нашим бидлом, вночі їздити не безпечно.
Відповісти
Звичайно потрібно, в районі навіть 22:30 уже проблемно добратись додому.
Відповісти
чомусь в інших містах пускають тролейбус нічний і вигідно,а тут як завжди-тільки валідатори уміють купувати
Відповісти
Маршутки потрібні вночі не лише робочим, а й пасажирам, які їдуть і приїзджають потягом
Відповісти
Я вважаю, що потрібні нічні маршрутні таксі. Я на даний момент проживаю у Вінниці, бо навчаюсь тут, то у нас курсує нічне маршрутне таксі, вдегь проїзд коштує 4 грн, а вночі 6 грн. І головне, що люди цим користуються, адже це дуже зручно.
Відповісти
Необхідний, це не те слово! До автовокзалу, ЖД доїхати тяжко, таксі - дорого... В 04.00 ранку приїжджає поїзд з Києва, потрібно замовляти т
аксі...
Відповісти
Ні не треба ви подумайте спочатку про людей
Відповісти
Останні новини
Опитування: чи потрібна в Луцьку нічна маршрутка
12 листопад, 2017, 23:05