Будинок для військових у Володимирі здадуть наступного року

Будинок для військових у Володимирі здадуть наступного року
У військовому з’єднанні, яке нещодавно повернулося на місце своєї постійної дислокації, служать не тільки мешканці Волині, а й військові з інших областей. Частина контрактників шукає місце для проживання у Володимирі-Волинському, але це питання є проблемним.

Про це розповів міський голова Володимира-Волинського на брифінгу 14 листопада, – пише Буг.

«Приємно те, що гарними словами про місцеву, обласну владу і про громаду відізвався командуючий ОК «Захід». 14 ОМБр – це єдине військове з’єднання, яке повернулося у відремонтовані казарми. Ми старалися допомогти, як і обласна влада. Командувач запевнив, що військове з’єднання залишиться у місті», – розповів міський голова Петро Саганюк.

Також мер повідомив, що здачу 44-квартирного будинку перенесли на наступний рік. Питання заборони продажу алкоголю у місті людям у військовій формі виносилося на сесію міської ради, проте депутати не підтримали. Таку заборону затвердили на засіданні виконавчого комітету.

«Є велика проблема із торгівлею у місті контрафактом. Про це знає Володимир Гунчик і вчора це питання піднімалося на нараді в області. Я говорив з командувачем про приміщення клубу танкового полку. Рано чи пізно ми відчуємо, що настане проблема переповнення дитячих садочків. Приміщення клубу не використовується. Якби його віддали місту, то ми б зробили там філіал восьмого садочка», – зазначив Петро Саганюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Будинок для військових у Володимирі здадуть наступного року
14 листопад, 2017, 13:44