Волинянка претендує на звання найкрасивішої студентки України

Волинянка претендує на звання найкрасивішої студентки України
Волинянка Анастасія Ковалюк готується до участі в конкурсі «СтудМіс України», де боротиметься за корону переможниці та звання найкрасивішої студентки України.

Про це повідомляє Район. Володимир-Волинський.

Анастасія - випускниця Володимир-Волинського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 – ліцей». Нині ж дівчина – ст.удентка 3-го курсу Національного педагогічного університету. Настя закінчила модельну школу, тому іноді бере участь у рекламних зйомках, різноманітних дефіле та показах.

Участі у цьому конкурсі передувало кілька перемог дівчини. Зокрема Анастасія спочатку виборола перемогу серед студенток свого факультету, далі - стала «СтудМіс університету», а нещодавно представляла свій вуз на конкурсі «СтудМіс Київ» де й здобула корону переможниці.

Зараз Анастасія активно готується до конкурсу «СтудМіс України», фінал якого відбудеться 18 листопада в столиці.

Користувачі Facebook можуть взяти участь в голосуванні за «СтудМіс України - Інтернет». Для того, щоб підтримати волинянку, слід перейти за цим посиланням і в коментарях написати її прізвище та ім'я - Анастасія Ковалюк.



Довідково:

«СтудМіс України» - це всеукраїнський конкурс краси, кмітливості і таланту серед найвродлвіших студенток України. «СтудМіс України»- єдиний з усіх існуючих конкурсів краси в Україні, який охоплює всі регіони України. Кожен рік обирають переможницю «СтудМіс України», яка представляє Україну на всесвітньому конкурсі World Miss University.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянка претендує на звання найкрасивішої студентки України
16 листопад, 2017, 00:18