ПриватБанк дає можливість швидко отримати до 50 тисяч гривень*

ПриватБанк дає можливість швидко отримати до 50 тисяч гривень*
Послуга «Швидкий кредит» від ПриватБанку дає своїм клієнтам змогу всього отримати суму до 50 тисяч гривень на будь-яку картку. Без застави клієнти можуть отримати жадані кошти всього за 20 хвилин.

Про це повідомили під час прес-конференції 24 листопада.

Новий сервіс для отримання «миттєвої» готівки ПриватБанк запустив улітку цього року. Аби отримати кошти обсягом до 50 тисяч гривень у рамках ліміту «Оплата частинами», не потрібно надавати довідку про доходи чи низку інших документів. Адже ПриватБанк розробив послугу спеціально для клієнтів, яким довіряє.

Оформлення кредиту відбувається миттєво, разом із консультуванням процес займає близько 20 хвилин. Опісля отримати кошти можна в будь-якому банкоматі чи на картку, а перший внесок треба буде сплатити аж за місяць. Угоду укладають на термін до 10 місяців з можливістю дострокового погашення розстрочки у будь-який час. При цьому клієнт навіть зекономить на комісії, яка становить всього 2,9 % від обсягу позичених грошей.

За словами керівника напрямку «Оплата частинами» Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Ольги Загребельної, послуга набирає популярності. Нині на Волині та Рівненщині клієнти вже користуються коштами на 16 мільйонів гривень.

Суми лімітів коштів індивідуальні, а дізнатися їх обсяг клієнт може навіть не виходячи з дому, через Приват24, або ж відправивши СМС з текстом chast на номер 10600. Оформити ж кредит віднедавна можна і в касі ПриватБанку, де допоможуть оперативно укласти угоду.

«Цей продукт дозволяє отримати на карту для виплат без комісії за знаття готівки. Отримати кредитні кошти без комісії – це майже унікальне явище для ринку», - підсумував директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк дає можливість швидко отримати до 50 тисяч гривень*
25 листопад, 2017, 09:05