Поліція з'ясувала обставини трагедії, де жінка викинула з балкона дитину

Поліція з'ясувала обставини трагедії, де жінка викинула з балкона дитину
У Запоріжжі жінка напідпитку через ревнощі викинула немовля з балкона 3-го поверху багатоповерхівки.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції міста.

В неділю о 22:40 , патрульні отримали виклик, що на вулиці Бородинській з 3-го поверху скинули 5-ти місячну дитину.

На місце одразу виїхали декілька екіпажів патрульної поліції, які одразу перевірили двір будинку та прилеглу територію біля під’їзду де виявили 45-річного чоловіка, який пояснив що дитину 5-ти місяців викинули із квартири, де проживає його 44-річна співмешканка.

Під час спілкування патрульні встановили, що до них в гості приблизно о 20:00 годині прийшла 39-річна разом із своєю дитиною 5 – місячною донькою, поки дитина спала у візочку в спальні вони вживали спиртні напої. Приблизно о 21:30 годині мати дитини та чоловік прийняли рішення піти до магазину для купівлі ще спиртних напоїв, залишивши в квартирі неповнолітню дитину, яка спала та його співмешканку.

Коли вони повернулись через півгодини та потрапивши до квартири, громадяни не чули дитини та не виявили її у візочку, почали питати у його співмешканки де дитина. Вона почала пояснювати, що дитину вони брали разом із собою до магазину і вона не знає де вона. Жінка з чоловіком одразу почали шукати малечу та почули крик та плач дитини з вулиці, а саме вийшовши на балкон побачив дитину лежачою на землі під балконом.

"Вибігши на вулицю разом із мамою дитини, чоловік підняв з землі дитину, після чого викликали поліцію та швидку допомогу. Чоловік одразу передав дитину на руки матері та побіг до квартири за речами дитини. Поки мати разом з дитиною залишалась на вулиці, голосно кричала та плакала. Її крики почув сусід з першого поверху, спитав в чому справа та одразу побачивши сказав що в нього є автомобіль і він може відвезти у лікарню. Не дочекавшись своїх речей жінка сіла до автомобіля сусіда та поїхала до 9-ої лікарні", - заявили у поліції.

Коли патрульні прибули на місце, одразу з чоловіком піднялись до квартири де знаходилась співмешканка, яка вчинила шкоду. Але вона на той час встигла вибігти та сховатись на 5-му поверсі, де саме її й знайшли патрульні.

Громадянка знаходилась в стані сильного алкогольного сп’яніння і почала запевняти, що вона коханка і проживає в іншій квартирі й зараз ховається. Проте їй патрульні не повірили, її співмешканець впізнав жінку.

В подальшому спілкуванні із нею патрульні встановили, що поки її співмешканець разом зі знайомою пішов до магазину, вона їх приревнувала та і дитина дуже голосно кричала, тому вона прийняла рішення її вкинути із балкона третього поверху.

Чоловіка та жінку патрульні затримали на місці. Дитину госпіталізували до дитячої лікарні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поліція з'ясувала обставини трагедії, де жінка викинула з балкона дитину
27 листопад, 2017, 13:46