Волинян безплатно обстежували провідні офтальмологи країни

Волинян безплатно обстежували провідні офтальмологи країни
2 дні в Ковелі тривав всеукраїнський проект «Бачу Світ» – команда з 6 офтальмологів Всеукраїнський альянс офтальмологів та Ковель МТМО під керівництвом професора, доктора медичних наук Оксани Вітовської самовіддано і безплатно обстежували та консультували волинських пацієнтів з проблемами зору.

Про це повідомляють у ГО «Велика ідея».

За ці 2 дні вдалося допомогти 141 пацієнту віком від 4 до 90 років. Всі люди, які приїхали на прийом з різних куточків Волині отримали комплекс обстежень та консультацій, який у Києві коштує понад 1500 грн.

«Втомлені та щасливі лікарі та організатори з ГО «Велика Ідея» впевнено заявляють – такі проекти дуже потрібні людям: вперше поставлені або підтверджені складні діагнози, призначене новітнє лікування, озвучені необхідності операціі... Кожному пацієнту розписано індивідуальний подальший шлях до збереження зору», – йдеться в повідомленні.

Також, на прохання волинських офтальмологів, професор Вітовська, доктор меднаук, завідувач кафедрою офтальмології інституту Богомольця, прочитала лекцію на тему «Діабетична ретинопатія».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинян безплатно обстежували провідні офтальмологи країни
08 грудень, 2017, 08:26