Луцькі школярі зіграли у «Криївку». ФОТО

Луцькі школярі зіграли у «Криївку». ФОТО
16 грудня відбувся турнір гри «Криївка» серед школярів міста Луцька.

У змаганні взяли участь представники дев’яти міських шкіл та ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, - інформує Луцький центру національно-патріотичного виховання.

Упродовж турніру діяла індивідуальна рейтингова система: представники одного навчального закладу перебували у різних командах і мали змогу заробляти бали у «скарбничку» своєї альма-матер. За результатами трьох ігор до фіналу потрапили ті навчальні заклади, які у сумі здобули найбільшу кількість балів.

Отож, перемогу у турнірі, почесний кубок і медалі отримала команда Луцького навчально-виховного комплексу №9; друге місце у змаганні посіли представники гімназії №18; третіми стали учні загальноосвітньої школи №25.

Після завершення турніру команди-учасники отримали подяки від Центру національно-патріотичного виховання та подарункові сертифікати від мережі піцерій «Solo». На призерів турніру чекали почесні медалі та книги Юрка Журавля «Битва за рідну землю».

Допомогли в організації заходу факультет філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки, мережа піцерій «Solo» та ГО «Національний Альянс».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі школярі зіграли у «Криївку». ФОТО
16 грудень, 2017, 23:13
У Луцьку перекриють дорогу
16 грудень, 2017, 21:33