Cказали, коли вирішать, чи фінансувати школу №27

Cказали, коли вирішать, чи фінансувати школу №27
Наразі у бюджеті Луцька на 2018 рік зовсім не передбачили коштів на добудову школи №27. Однак, чи дістануться школі якісь гроші, депутати вирішать у першому кварталі наступного року.

Про це йшлося під час засідання бюджетної комісії Луцькради 20 грудня.

Питання виділення коштів під час обговорення бюджету підняв депутат Тарас Шляхтич. Мовляв, у міській казні протягом наступного року не передбачили коштів на навчальний заклад. Однак це болюче для міста питання і однозначно треба виділяти гроші на її завершення.

«Найбільше школа потрібна місту, тому ми першими маємо декларувати готовність долучатися», – зауважив депутат. Натомість Ігор Поліщук вважає, що декларації тут недоречні, а чи виділяти гроші, вирішать у першому кварталі 2018 року. Мовляв, гроші «знайдуть» від перевиконання тих чи інших статей, адже коштів державного фонду регіонального розвитку поки немає.

«Я рахую, що в головному фінансовому документі міста Луцька має бути стаття «Добудова школи №27», – наголосив депутат Павло Данильчук. На його думку, місто має показувати, що готове долучатися. Можливо, варто розглядати варіант зміни підрядника чи кошторису, – каже Данильчук.

Проте час іде, а жодних змін з боку міської ради не пропонують, залишаючи попередню схему. «Нам треба як міській раді ініціювати, ми в першу чергу зацікавлені у цьому об’єкті», – наголосив Данильчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.