З’явилися подробиці «викрадення» дітей в Луцьку

З’явилися подробиці «викрадення» дітей в Луцьку
У поліції прокоментували подробиці «викрадення» дітей у Луцьку.

Про це йдеться на сайті ГУНП у Волинській області.

«Сьогодні окремі інтернет-ресурси з посиланням на дописи в соціальних мережах розмістили інформацію під назвою «У Луцьку посеред вулиці викрали двох дітей, – соцмережі». У публікації йшлося про те, що сьогодні, 28 грудня, на 40-у кварталі між автостанцією №1 і Варшавським ринком, невідомі, нібито, викрали двох дітей. Повідомляємо, що вказана інформація не відповідає дійсності», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сьогодні працівники ювенальної превенції, дільничні офіцери поліції спільно із працівниками із служби у справах дітей Луцької міськради на виконання відповідного доручення Луцького відділу поліції проводили на території автобусної станції № 1, Завокзального ринку обласного центру і прилеглих територій превентивні заходи.

Близько 12:00 на території автостанції №1 у Луцьку профілактична група виявила малолітніх дітей, дівчинку і хлопчика, які перебували без батьків.

Діти пояснили, що приїхали із Рожищенського району з метою випрошування грошей на їжу. Діти категорично відмовилися надавати інформацію про батьків. Поліцейські встановили особи малолітніх. Після чого служба у справах дітей Луцької міськради на підставі самовільного залишення місця постійного проживання та бродяжництва доправила їх до притулку для дітей у місті Рожище.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.