«Закон 3-ї передачі»: що в Луцьку кажуть про обмеження швидкості до 50 км/год

«Закон 3-ї передачі»: що в Луцьку кажуть про обмеження швидкості до 50 км/год
У Луцьку водії по різному реагують на обмеження швидкості в межах міста до 50 кілометрів за годину.

У соціальних мережах не припиняється дискусія на цю тему. Хтось підтримує обмеження та вважає його нагальним, а хтось нарікає на пішоходів, які часто перетинають дорогу в заборонених місцях.

Вашій увазі підбірка коментарів:

"Їздимо всі на 3-й передачі в кого ручна КПП))) смішно аж плакати хочеться!!! Закон 3-ї передачі)))), а не 50 км/год"

"Вся Європа їздить і нічого страшного!"

"Спробував їздити сьогодні зі швидкістю 50 км/год. Щоб не заважати іншим займав, згідно правил, праву смугу руху. І такий висновок зробив: через місяць поїду на СТО робити підвіску - край дороги майже завжди в ямах, просівшому асфальті, ливнеприймачах, які встановленні майже на ребро"

"Проблеми є і ці проблеми не тільки у швидкості. Скоріше проблеми у неуважності водіїв і пішоходів, а ще у ввічливості на дорозі усіх учасників дорожнього руху!"

"Дибіли хто це придумав!!! Бо в реальності це не реально, і ніхто так не їздить! Треба не швидкість обмежувати а суди дієві які не відпускають за порушення, а не так як зараз - збив отримав умовно чи 5, а потім по амністії вийшов або порішали...."

"Скажімо чесно. Покалічити при 50 і 60 можна. Поки не буде взаємоповаги і адекватності - не буде ні Європи, ні законів, нічого.."

"Кому не подобається їздити на 3 передачі нехай пересідає на маршрутку. Економія на пальному 95%"

"Сьогодні вперше виїхала автівкої в цьому році, їду, як дурепа, 55-58 км/год. і всі гарненько мене обганяють! Чому ніхто не дотримується ПДР?"

"Всі ці зміни розробляються для покращення безпеки дорожнього руху! Так законотворці як завжди залишають козир в кармані (радари для вимірювання швидкості руху чи автовідеофіксація). Але якщо 50 будуть їхати 50-60, то 5 будуть їхати з такою швидкістю автоматично навіть якщо вони високопосадовці"

"Напевно тому, що не продається Рошен, 5 канал, судді п'яні за кермом, антикорупційне бюро відпускає корупціонерів, прокуратура розводить корупцію, митники беруть хабарі і ще можна довго наводити приклади, то чому звичайні люди мають дотримуватись пдр".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
повний Гейропс! Кастрюльку поправте і продовжуйте стрибати.
Відповісти
Уже катаюсь 4 дні і окрім тролейбусів ніхто не їде 50 у зимовий період я з такою швидкістю згідний но влітку це просто тупий абсурд наприклад мені їхати до батьків траса луцьк володимер при нормальних розкладах я їхав десь до години а зараз більше двох томущо там село на селі а достивки товарів
Того самого хліба це дибілізм
Відповісти
і буде вам щастя! Батькам допоможете, за штрафи забУдете.
Відповісти
Потрібно в обов'язковому порядку ввести світловідбивні желети в темну пору доби.
Відповісти
Останні новини
«Закон 3-ї передачі»: що в Луцьку кажуть про обмеження швидкості до 50 км/год
04 січень, 2018, 08:31