У Луцьку зростуть тарифи на утримання будинків

У Луцьку зростуть тарифи на утримання будинків
Тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій не відшкодовують фактичних витрат, які несуть житлово-експлуатаційні підприємства по обслуговуванню житлового фонду.

Тож організації стверджують, що надають послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у збиток. Вони просять виконавчий комітет Луцької міської ради змінити тарифи, прийнявши відповідне рішення, - пише Конкурент.

У проекті рішення про коригування цін, який оприлюднений на сайті міської ради, йдеться, що зросли витрати на виплату зарплати, оплату енергоносіїв та послуг з дератизації та дезінсекції.

«Скориговані тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для будинків зростуть в середньому до 40% та будуть введені з 15.02.2018», - йдеться у пояснювальній записці до проекту рішення виконавчого комітету.

Наголосимо, що це поки що проект і рішення ще не прийняте. Найближче засідання виконкому заплановане у 20-тих числах січня.

У записці також зазначено, що інформацію про скориговані тарифи жеки донесли до мешканців, розмістивши на інформаційних стендах у під'їздах будинків/біля них, на офіційному веб-сайті Луцької міської ради в розділі «оголошення» та в газеті «Луцький замок».

Ознайомитися із пропозицією щодо змін тарифу по кожному з будинків можна за посиланням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Особливо це-послуги з дератизації і дезінсекції.Цікаво подивитись,коли це робили.
Відповісти
В нас під'їзд прибирають один раз на місяць, а то й на два. В основному самі прибираєм площадки, лампочки ніколи не міняють. Дезинсекція і дератизація ніколи не проводиться. Питання - ЗА ЩО МИ ПЛАТИМ? І тільки десь щось поламається чи щось потрібно - збирайтесь грошима і колись вони поремонтують чи зроблять....
Відповісти
Лампочки в під`їздах і підвалах гор`ять цілодобово.
Мусово за то платити.
Відповісти
А в нас є легітимна міськрада? Пусто(ц)віт - НЕ мер! Місто його МЕРОМ не обирало! Яке право має він лізти у кишеню громадян? Всі під міськраду, і викинемо тих щурів на мороз, бо будуть нові і тарифи, і "нова" вартість проїзду, все буде. Може, досить роками керувати містом нелегітимній владі?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку зростуть тарифи на утримання будинків
13 січень, 2018, 00:50