«Спільна коляда» об'єднала сотні лучан

«Спільна коляда» об'єднала сотні лучан
Традиційна громадська акція «Спільна коляда» об'єднала сотні лучан на головній площі міста.

Впродовж двох днів на Театральному майдані Луцька тривав фестиваль «Різдво у Луцьку». Сотні лучан прийшли послухати колядок, а нині, 14 січня, фінальний виступ колядників з Литви завершився масовм хороводом та танцями. Відтак, під сцену заспрсили усіх звіздарів, які забралися на різдвяному фестивалі в Луцьку.

Ведуча нагадала, як важливо пам'ятати про людей, які вже не з нами, та дякувати тим, завдяки чиїй самопжертві інші можуть жити під мирним небом. Опісля четверо солісток виконали колядку «Тиха ніч, свята ніч» на різних мовах.

Перед початком спільної коляди на сцену вийшли представники духовенства, обласної та міської влади, які вітали гостей фестивалю зі святами. Далі почалася власне пісення частина громадської акції «Спільна коляда» - на сцені з'явилися голосисті співачки та народний артист України Василь Чепелюк, який і заспівував добре знану колядку «Нова радість стала». Чи не всі, хто зібрався на Театральному майдані, доєдналися до виконання різдвяної пісні.

Після завершення спільної коляди на лучан чекав ще один виступ - на сцені з'явився Олег Скрипка у супроводі Le Grand Orchestra, який «запалював» слухачів шаленими ритмами та танцями.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дід Олег ще може запалювати? Мертві бджоли не гудуть....
Відповісти