Держлісагентство посилює контроль за заготівлею та реалізацією деревини, – Бондар

Держлісагентство посилює контроль за заготівлею та реалізацією деревини, – Бондар
За результатами колегії Державного агентства лісових ресурсів, заступник голови відомства Володимир Бондар підписав наказ, який, зокрема, зобов’язує начальників обласних управлінь лісового та мисливського господарств і керівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Держлісагентства, посилити контроль за заготівлею та реалізацією деревини.

Про це повідомляють у Державному агентстві лісових ресурсів України.

«Забезпечити ведення електронного обліку деревини на лісогосподарських підприємствах з внесенням інформації про всю заготовлену і реалізовану деревину до системи електронного обліку деревини та забезпечити реєстрацію укладених договорів в системі», – йдеться у наказі.

Володимир Бондар доручив посилити контроль за виконанням договорів купівлі-продажу деревини, укладених за результатами аукціонних торгів, та виходом ділових сортиментів і розподілом дров’яної деревини на технологічну та паливну.

Також наказом зобов’язано припинити реалізацію підвідомчими лісогосподарськими підприємства деревини за прямими договорами підрядникам, що виконують роботи по заготівлі деревини та не беруть участь в аукціонних торгах.

Окрім того, заборонено реалізовувати споживачам дубову дров’яну деревину для технологічних потреб виробничо-технічного призначення.

«Керівництво Держлісагентства буде й надалі працювати над встановленням нових правил заготівлі та реалізації деревини, щоб викорінити будь-які зловживання у цьому питанні. Ця робота складна, системна, і ми будемо її робити», – наголосив заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
о....О! яку #арю наїв!
Відповісти
Волинській ліс донищують безповоротно і повністю... нищать більше ніж при попередній владі... куда дивиться керівництво лісового агенства... майте совість...
Відповісти
Дуже цікаво які накази видали інші відомства України.
"....огласите весь список...."
Відповісти
Останні новини
Держлісагентство посилює контроль за заготівлею та реалізацією деревини, – Бондар
30 січень, 2018, 13:24