Резонансна аварія в Харкові: підозрюваних залишили в СІЗО

Резонансна аварія в Харкові: підозрюваних залишили в СІЗО
Київський районний суд Харкова продовжив на два місяці – до 7 квітня запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваним у скоєнні смертельної ДТП Олені Зайцевій і Геннадію Дронову.

Про це повідомляє УНН.

Суддя Віктор Попрас ухвалив рішення залишити двох підозрюваних під вартою на 2 місяці без права внесення застави до 7 квітня.
Сторона захисту Зайцевої не протестувала проти подальшого тримання під вартою, а от адвокати Дронова клопотали про домашній арешт.

Як відомо, 6 лютого суд не зміг обрати запобіжний захід учасникам харківської ДТП.

Як повідомлялося, увечері 18 жовтня 2017 року у Харкові на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної Олени Зайцевої зіткнувся з автомобілем Volkswagen Touareg.

Унаслідок зіткнення п'ятеро пішоходів у віці від 19 до 46 років загинули на місці, ще одна постраждала – 24-річна Діана Берченко – пізніше померла в лікарні від травматичного шоку на тлі вкрай важкої черепно-мозкової травми з розвитком набряку головного мозку. Крім того, травми різної тяжкості отримали п'ять осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не, ну прикольно, мужик едет на зелёный со скоростью для поворота на перекрёстке, тут в него врезается чучело, которое прёт на красный и ещё обкуренное и шо шесть трупов и мужик становится виноватым, что не пропустил это чучело. Не, но реально прикольная страна блин
Відповісти
Ну, скільки буде цих ботів, чи агентів Дронова?.. То вона приймала участь в гонках, товона приймала наркотики , то вона "врізалась" вже в автомобіль Дронова, а не навпаки...
Уйміться "боти", бо видно що ви не маєте "зеленого поняття" в правилах дорожнього руху...
Відповісти
варто було б розстріляти але закони настільки гуманні до багатих вбивць, що це практично не можливо. Довічне увязнення і не менше, та працяв каменоломнях з відшкодуванням усіх витрат постраждалих. Але ціни на таку працю дуже низькі, так краще було б її послати до борделю. Відпрацює витрати і за рік два, а може вийти і скоріше. Дам 10 євро за ніч, з повним сервісом.
Відповісти
sudity na dovihne uvyaznenya suku
Відповісти
Такое не прощают
Відповісти
Таку с*ку як Зайцеву - треба зразу або довічне дати, або розстріл!!!!! Мажорка- скотина, скільки людей лишила життя!!!
А мужика- Дронова треба відпустити, він нічого не порушував. Він їхав по правилах- на зелене.
Відповісти
Згоден.Фіфа гарнюня, то в борделі діло буде.
Відповісти
Останні новини
Резонансна аварія в Харкові: підозрюваних залишили в СІЗО
07 лютий, 2018, 15:47