Волонтери просять привітати з днем народження доньку загиблого атовця

Волонтери просять привітати з днем народження доньку загиблого атовця
Волинські волонтери просять привітати із днем нородження доньку загиблого бійця 51-ої бригади Вікторію Тричук. 25 лютого їй буде 7 років.

Про це пишуть волонтери волонтерського руху «Меценати для соладата».

Уже за кілька днів свій 7-мий день народження зустріне Вікторія – донька бійця 51-ої окремої механізованої бригади Тричука Івана Івановича. Старший солдат Збройних Сил України Іван був мобілізований у березні 2014 року, брав участь у боях під Ізвариним та у місті Щастя Луганської області, проходив лікування у Луцькому гарнізонному військовому шпиталі, де й помер від отриманих поранень 24 вересня 2014 року. Удома наодинці зі своєю бідою залишилася молода дружина та двоє маленьких донечок.

Старшенька Вікторія цьогоріч пішла до першого класу. Навчання дається дівчинці легко. Особливо до вподоби такі предмети як малювання, математика та англійська мова. До слова, малює Вікторія з превеликим задоволенням, має безліч олівців і фломастерів. Зараз освоює техніку написання картин фарбами. І для цього чудового заняття Віці не вистачає мольберта і палітри з різних фарб та акрилу. Мріє з нового навчального року записатися на спеціальний гурток з малювання.

Але, поруч із цим заняттям, Віка є дуже активною дівчинкою з багатьма захопленнями і інтересами. Дуже любить ліпити різні вироби із пластиліну Play Doh (який, до речі, швидко висихає, якщо залишати готові фігурки, а тому завжди є потреба у новому), а ще хотіла б мати кінетичний пісок, який є нетоксичним та сприяє розвитку дрібної моторики рук і заспокоєнню нервової системи. Серед інших цікавих вподобань дівчинки – дизайн. Вона навчилася шити одяг для своїх лялечок, робити різні вироби із фетру, бісеру та паєток (леліток).

Проте найбільшим захопленням нашої іменинниці на цьому етапі її життя є танці, зокрема народні. Віка другий рік поспіль вже відвідує танцювальну школу, демонструє свої успіхи на районних конкурсах та звітах, на шкільних вечорах. Серед здобутків юної красуні уже є перші призові місця. І нині наша іменинниця впевнено говорить, що у майбутньому мріє бути гімнасткою і свою професію хотіла б пов’язати саме із хореографією.

Дівчинка щиро любить тварин. Має собаку, кота, рибок, і, навіть, її заповітна мрія - мати папугу – минулого року здійснилася. Тепер Вікторія сама за ними доглядає, чистить клітку та акваріум, дає їсти, і за потреби вигулює тварин.

Хоча дівчинка ще ніколи не була за кордоном, вона дуже хотіла б подорожувати. Наприклад, одна з мрій – побувати на морі, на жаль, досі не реалізована. Але Віка з теплотою згадує свою подорож у Карпати, де завдяки горам і соляним шахтам позбулася надокучливих бронхітів та ларингітів. Тому і почувається набагато краще.

У сім’ї маленька Вікторія вже намагається допомагати мамі Марині Валентинівні. Долучається до приготування їжі (зокрема обожнює вироби із тіста, бо тут може проявити свій творчий підхід, і добряче покреативити: замість звичайних вареничків, наліпити «кучерявих»), допомагає у прибиранні, складає речі, підливає квіти у горщиках. Любить маму й меншу сестричку Катрусю (піклується про неї, захищає, а та, у свою чергу, завжди ходить за Вікою хвостиком) та має величезну мрію, аби в Україні нарешті запанував мир.

Зробити сюрприз Вікторії може кожен, привітавши її з Днем народження на свій розсуд – а при потребі ми вам у цьому допоможемо! Наш контактний номер: 0509734484 та 0989481450. Інформація про батька дівчини є у Книзі пам’яті, деталі за посиланням: http://memorybook.org.ua/22/trichuk.htm

Невдовзі 7 років (25.02.2011).
м. Ратне
Розмір одягу: 128-134; Розмір взуття: 30.
Подарунок до ДН: будь-який сюрприз на ваш розсуд.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не загиблого, а померлого. Є різниця.
Відповісти
Останні новини
Волонтери просять привітати з днем народження доньку загиблого атовця
20 лютий, 2018, 14:33