«Настала «чорна середа», - підприємці Луцька про нові ціни на рекламу

«Настала «чорна середа», - підприємці Луцька про нові ціни на рекламу
У Луцьку підприємці обурені різким здорожчанням плати за розміщення рекламних площ.

"Більше 4000000 гривень заробили для міської казни луцькі рекламісти» - гарний заголовок, правда? А головне - чиста правда. Це реальні гроші, які власники різних рекламних засобів віддали місту, попередньо встановивши білборди, вартістю від 30-50 тис.грн. кожен, організувавши відділ продажів, який щомісячно шукає клієнтів, найнявши монтажників реклами, що клеять постери і за зароблені гроші годують сім’ї", - йдеться в дописі на сторінці Асоціації рекламістів Волині.

Далі передруковуємо допис без змін і правок:


"І тільки після виплати цих всіх витрат луцькі рекламісти ще лишили собі прибутки. Ну ще з прибутку податки заплатили. Які теж частково пішли в міський бюджет.

Але ніхто таких статей не пише...

Натомість виявилось, що на думку експертів, рекламісти заробляють надто великі гроші. Це ж дуже просто чужі кошти рахувати...

І ось нові заголовки:

«Луцькі рекламісти фінансують програму підтримки АТО» -, на жаль, не вийшла така стаття в світ, проте це стало основним доводом, чому за один місяць - порівнюючи грудень 2017 і січень 2018 - рекламістам збільшили плату в бюджет на 77%. І ми були проти. Звісно проти.

Дивно, що після цього не замайоріли заголовки «Луцькі рекламісти - агенти кремля??», або «Власники білбордів Луцька економлять на бійцях АТО». Могло бути й таке.

Хотілося б сказати - ну нічого, ми щедрі, Бог з вами! Майте свої 7000000! Саме 7 млн стало прогнозоване річне надходження місту від реклами. Але ні.

Настала «чорна середа». І як виявилось, луцькі рекламісти фінансують добудову школи 27!Бо саме для добудови школи було підвищено тариф ще на 49%! І зауважте, не на 50, а на 49! Чистий маркетинг.

І тепер гарна цифра в 10млн не може не тішити лучан...

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ЗДОРОЖЧАННЯ РЕКЛАМИ

Ну що ж додати на останок: це не межа, бо ще не збудовано сміттєпереробний завод, не знищено сморід, не пущено пароплав по Стиру, та й в старому місті масштабні археологічні розкопки ще чекають фінансування..."

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правельно зробили що підняли . Поповниться місцевий бюджет . Що поганого
Відповісти
Так їм надходження до бюджету мало цікаві. Їм треба, щоб ваш рекламний бізнес збанкрутів і палиця його скупив за копійки, щоб потім безперешкодно висіти на бордах під вибори.
Відповісти