У Луцьку 4-та маршрутка знову змінила схему руху

У Луцьку 4-та маршрутка знову змінила схему руху
Внесли зміни до схеми руху луцької маршрутки № 4.

Про це стало відомо 4 квітня під час засідання виконкому міської ради.

Зміни маршрутної мережі стосуються автобусного маршруту в частині його продовження до Палацу урочистих подій (РАЦС) із здійсненням посадки та висадки пасажирів на стоянці біля РАЦСу проти будинку №20.

Тож згідно з рішенням назва маршруту буде «Палац урочистих подій «РАЦС» – СТ «Калина», а шлях за маршрутом (проспектами, вулицями) у прямому та зворотному напрямках відбуватиметься таким чином: Палац урочистих подій «РАЦС» – Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, Окружна, Мамсурова, Ранкова, Валерії Новодворської, Корольова, Полонківська, СТ «Промінь», СТ «Калина» (місця міжзмінного відстою на вул. Полонківській, навпроти СТ «Калина» та на стоянці біля РАЦСу навпроти будинку №20).

Як ідеться у пояснювальній записці до рішення, зміни внесли, враховуючи звернення перевізника за автобусним маршрутом №4 «ТЦ «Слон» - СГ Калина», враховуючи відсутність місця для здійснення посадки та висадки пасажирів біля ТЦ «Слон», оскільки відновлено роботу автобусів за автобусним маршрутом №31, а також враховуючи результати візуального обстеження наповненості автобусів в години «пік», з метою задоволення потреби в пасажирських перевезеннях. Запропонований рух автобусів дасть змогу забезпечити сполучення 33-го мікрорайону з мікрорайонами ЛПЗ, Вересневе садово-городніх масивів «Промінь» та «Калина».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чого не з 40 кварталу?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку 4-та маршрутка знову змінила схему руху
04 квітень, 2018, 10:14