Депутат закликає врятувати станцію переливання крові

Депутат закликає врятувати станцію переливання крові
Володимир-Волинська станція переливання крові тривалий час перебуває у «підвішеному» стані через недостатню можливість виробляти препарати. Депутат закликає прийти на вибори керівника підприємства, які відбудуться сьогодні.

По це під час сесії Волиньради 4 квітня повідомив депутат Костянтин Зінкевич.

За словами обранця громади, Володимир-Волинська станція переливання крові – потужне підприємство, яке переробляє 12 тисяч кілограм крові на рік та виробляє чимало препаратів. За словами депутата, ця станція – одна з найпотужніших на Західній Україні. Однак вже тривалий час вона перебуває у «підвішеному» стані, а колектив кинутий напризволяще.

Мовляв, наприкінці грудня прем'єр-міністр підписав ексклюзивний дозвіл на продаж препаратів крові для певного підприємства, тож, можливо, на ринок заводять монополіста.
«Ми не маємо права допустити знищення колективу, виробництва, віваріїв», - каже депутат. За його словами, сьогодні, 4 квітня, відбудуться вибори керівника станції.

Тож він запросив прийти на них усіх охочих, адже весь процес, окрім голосування, відкритий. Зінкевич наголосив, що треба прослідкувати, аби вибори відбулися чесно.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутат закликає врятувати станцію переливання крові
04 квітень, 2018, 10:42