Опозиція й далі блокує Раду і чекає бійки

Опозиція й далі блокує Раду і чекає бійки
Члени опозиційних фракції Верховної Ради України не збираються припиняти блокування трибуни та президії парламенту.

На 9.00 в залі засідань знаходиться 30-40 нардепутатів фракцій «УДАР», «Батьківщина» та «Свобода». Вони, як і раніше блокують трибуну і президію парламенту, пише ТСН.

Як розповів заступник лідера фракції «УДАР» Віталій Ковальчук, ніч з 6-го на 7-ме лютого була спокійною. За його словами, приблизно о 3-ій годині ночі до ударівців прийшли в сесійну залу двоє обранців народу від «Батьківщини» Микола Катеринчук та Анатолій Гриценко.

«Вони приїхали о 3-ій ночі, щоб висловити нам підтримку», - сказав Ковальчук. Коментуючи інформацію про те, що регіонали сьогодні можуть застосувати силовий варіант для розблокування роботи ВР, Ковальчук зазначив, що опозиція буде протистояти цьому.

«Є така інформація, що будуть розблоковувати силою, але ми будемо захищатися», - сказав він. Нагадаємо, опозиція у вівторок заблокувала парламент, вимагаючи введення персонального голосування депутатів. Друга сесія Верховної Ради 7-го скликання так і не відкрилася. Депутати фракції «УДАР» провели ніч в парламенті, блокуючи трибуну і президію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нарешті опозиція взялася за конкретні справи від пустого губошльопства!!! народ вимагає провести честні перевибори депутатів і зека янук0вощя на нормального несудимого з незаплямованою біографією президента!!!!
Відповісти
Болше ругайтесь,херте друг дуга,только нету сысла у вашей трепотни,если-БЫ КАЖДЫЙ СВАС ПЛАТИЛ НАЛОГИ ЗА СЕБЯ А НЕ РОБОТОДАТЕЛЬ,с ВАМИ было очем поговорить и тогда все говорили подругому каждому было-бы интересно какие законы принемают на пианино или посписку КАЖДЫЙ зналбы их ПОИМЕННО, я думаю спросилибы и за унитазы иза беседки,КОЛЕСНИКОВ с регионами уже добавили гивну на ГСМ розкаывали что через год будут евро дороги,вот так унас все,денег в бютжете нет
Відповісти