Волинянка, яка перемогла у конкурсі краси у США, навчалась в Нововолинську

Волинянка, яка перемогла у конкурсі краси у США, навчалась в Нововолинську
Дівчина з Нововолинська Яна Власюк стала переможницею конкурсу “Місіс Пенсильванія” у США.

Батьки її мешкають у Нововолинську, а вона щороку приїздить із Америки додому, - пише РАДАР.

Мама переможниці – Ірина Власюк (Козачук) розповіла про доньку Яну:

"Наша Яна – справжній Штірліц, говорить про себе мало. Зате вміє ставити мету й досягати результату. Їй 26 років. Яна приїхала в Америку за програмою міжнародного студентського обміну. Була тоді студенткою вишу в Жешуві (Польща), куди вступила після навчання у другій нововолинській школі та ліцеї".

У польському виші Яна вивчала міжнародну економіку. Після другого курсу вирішила провести канікули з потрійною користю: побачити світ, підзаробити, вдосконалити англійську. За програмою Work and Travel USA потрапила у Пенсильванію.

Заробляла прибиранням, активно подорожувала. Надумала пожити у Штатах, адже там стільки можливостей для самореалізації. Студентську візу Яні чомусь не відкрили, тож навчання у Жешуві довелося покинути.

Мама дівчини розповіла, що та зараз має престижну й відповідальну роботу у солідній американській компанії, що забезпечує устаткуванням медичні заклади реабілітації по всій країні: працює у центральному офісі, веде бухгалтерію, контролює закупівлі обладнання.

Участь у конкурсі краси для дівчат і жінок віком 25+ узяла “по приколу”. Випадково зайшла на сайт, а там одразу вискочило “заповнити заявку”. Вона заповнила й забула.

А кілька днів потому їй зателефонували організатори модного шоу: “Чекаємо на вас”.

Корону “Місіс Пенсильванія” виборювали 15 претенденток. Яна була неперевершеною – хоч у вечірній сукні, а хоч у купальнику. Журі оцінило її вроду, елегантність, гарні манери й безпосередність.

Яна візьме участь у всеамериканському конкурсі, який відбудеться у Каліфорнії вже у червні. А якщо переможе і там – претендуватиме на звання “Місіс Земна Куля”.

А ще Яна Власюк – волонтерка, що рятує бездомних котів і собак. Разом із однодумцями-нововолинцями заснувала фейсбук-спільноту “Дім 4-лапим”. Вона є одним із адміністраторів цієї групи зоозахисників.
















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянка, яка перемогла у конкурсі краси у США, навчалась в Нововолинську
19 квітень, 2018, 09:46