Автори пояснили ідею малюнків у вуличній галереї Луцька

Автори пояснили ідею малюнків у вуличній галереї Луцька
Автори експозиції "Різновид", що діє у вуличній галереї в луцькому "Сіті Парку", пояснили ідею малюнків. Проект «Різновид» створили двоє художників із Сум та Черкасів.

Про це повідомляють на сторінці галереї у мережі Facebook.

Авторський проект під назвою «РІЗНОВИД» - порядок речей, що відносяться до одного класу, але є відмінними характером чи особистими якостями (окремий вид якоїсь загальної категорії, типу, явища, видозміна, варіант, ґатунок, модифікація…)

«РІЗНОВИД» – поєднання, інтерпретація двох різних бачень, видів, підходів до мистецтва в одну спільну композицію для праці з простором галереї 4/8.

В основі проекту лежать перші букви із псевдонімів художників, а саме - чотири букви «ШУ-КУ», з подальшою їхньою інтерпретацією та аналізом їхнього візуального образу. Два художники, кожен із своїм баченням, реагуючи по-різному на простір галереї 4/8, об’єднуються для створення спільної експозиції - рефлексії один на одного, поєднуючи при цьому індивідуальні види мистецьких практик.
Таким чином галерейний простір поділений між двома різними особистостями, які, переливаючись, синергічно доповнюють один одного.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Автори пояснили ідею малюнків у вуличній галереї Луцька
21 квітень, 2018, 16:12