Жириновський «дозволив» Західній Україні відділитися

Жириновський «дозволив» Західній Україні відділитися
Лідер російської Ліберально-Демократичної партії Володимир Жириновський вважає, що Західна Україна повинна стати окремою державою, а решта країни увійти до складу Росії.

Про це він заявив у інтерв'ю українській газеті «2000», пише Gazeta.ua.

«У ЛДПР одна позиція - відтворення Російської держави в його історичних межах...», - сказав він.

«Україна Західна навряд чи захоче бути частиною загального нашої держави. Значить, Львів - столиця Української республіки на базі шести областей, які ми передали за підсумками Другої світової війни: Івано- Франківська, Тернопільська, Львівська, Рівненська, Чернівецька та Волинська. Ну і Закарпаття там залишається. Може, там створити невелику республіку русинів», - припустив Жириновський.

«А все інше я бачу в складі великої Російської Федерації. Але все тільки шляхом переговорів, тільки добровільно, тільки поступово», - резюмував Жириновський.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 66
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я ТОЖЕ ЗА!
Відповісти
Кто поддерживает козла, тот сам козёл.
Відповісти
макс так хорошо все про козлов знает и почему бы это...
Відповісти
болтів тачку
Відповісти
Хто не хотів би "ДонбаС"
Відповісти
Ну та добре і на тім, що пан Жириновський височайше "пазвалям" , качка би го копнула...Імперія не заспокоїться доти, поки або не буде вщент розтрощена опонентами, або всю планету оголосить "ісконно російською" територією та , ясна річ спробує підкорити Москві.Жириновський- це сучасний Альфред Розенберг з його теорією пангерманізму , де приставка "пан" залишається, а замість " германізму" підставляється "русизму". Тобто та ж теза про оберменшів і унтерменшів, де оберменші- росіяни , а решта- недолюди, бидло і т.д.і т. п...
Відповісти
Їм на противагу ще є жиди, які теж собі ціни скласти не можуть..., так само вважають,що їм рівних нема..., Ви навіть подивіться в м Луцьк на тих жидів-жидівок, таке враження, що вони в себе в країні живуть,що вони українці, а й ні-вони "святі", а от ми, всі інші, нелюди, те й саме сусіди наші думають, але це найбільша їхня помилка,нехай й надалі так думають..., успіхів, а Жереновський-це неадекват повний, це маразматік та псих, він тільки арати, псіхувати, фантизувати та піар на дурницях вміє робити, нехай краще Інгушетією чи Чечнею займеться,вьни йому "покажуть" хто куди має входити і що таке Росія, як такої взагалі нема...
Відповісти
нещастя,ти нещастя,абетку забуло,букви поплутало,меле-меле,лепече-лепече,а ліки не випило,піду за санітарами,нехай сорочку вдягнуть та зав"яжуть тугенько...
Відповісти
Добре, що вже хоча б нік змінило) А гавкати й далі продовжує, радує мене оце, сміху на весь офіс)
Відповісти
Добре,що інк вже хоч використовуєш ближчий до своїх "знань", бо більше цього одне мявкання та скиглення, адже ніякої розумної думки не ма і мене дивують як взагалі це можна ще дозволяти публікувати, жовта преса,більше не скажеш нічого...,якщо такі речі тут дозволені, то на ВН такого б ніколи не було, чого Ви цим добиваєтеся??? Демократії?))) Тобто ображати-це нормально, так?
Ну да,для Луцька-це норма, адже для полішуків це прийнятно...
Відповісти
Чесно тобі пора створити шоу: "Турой и ещё тупее")))- це буде "блискуче"),оскільки оце все тобі дуже близьке, це твоє, рідне)
Бі хеппі енд донт воррі) Ай віш ю гуд лак,бай) Кісс Ю)))
Відповісти
нещастя,ти нещастя,абетку забуло,букви поплутало,меле-меле,лепече-лепече,а ліки не випило,піду за санітарами,нехай сорочку вдягнуть та зав"яжуть тугенько...
Відповісти
миллионы украинцев работают на благо России, особенно их много из Западной Украины, в Москве и Тюмени. Так что еще вопрос - кто БЫДЛО...
Відповісти
Ты, чмо, что же думаеш, украинцы вас от китайцев и мусульман защищать должны? Хренушки тебе, даже от Донбасса.
Відповісти
Старіє жирік, старіє. Нічого нового старий троль придумати не може, тому і витягнув з-за халяви смердючого лаптя давно відому казочку. І повторює її, як мантру.
Відповісти
Раша- наша, а не ми- ваші! І ми не жирні, і ви- не жирикові!А де ж це він стільки бабла нагріб, аби ще й на наші пилорами претендувати?Ану, фас!
Відповісти
Дуже цікава вийшла фотографія Жириновського - типова "морда дебіла".
Відповісти
Симптоми дебілковатості в ньго є,апе вони компенсовані(замасковані) особливостями його характеру.Тому зі сторони усе,часом,виглядає ефектно.
Відповісти
А прутня,у одне місце,ця ґебрейська морда не бажає!?"брати" коцапи,нажершись рідини для омивання вітрового скла,сплять і бачать УКРАЇНУ у своїх обіймах...От,тільки bibis ви будете мати!Смердючий ґебрей нехай пасе Далекий Схід.Там вже народжуються "слаавянє"з прямим чорним волоссям і прорізаними очима.Слава,УКРАЇНІ!!!
Відповісти
Согласен!!!!
Відповісти
Да хоть заоритесь.
Никто вас спрашивать не будет.
Відповісти
Per /AntiUkr/ - ego tui coitus in oris!
Відповісти
раші треба віддати землю Україні
Відповісти
Яку?
Свою не можуть обробити, тікають з "неньки".
Відповісти
Геть сволочну змову Гітлера і Сталіна!!!
Геть пакт Молотова-Ріббентропа!!!
Відновимо історичну справедливість-повернем полякам і австріякам їх землі.
Волинь це Холмщина.
Відновита кордоні по межах до 17вересня 39 року.
Поляці відразу дадуть роз*яснення с приводу Степана Бандері та ін. Методика відома- як раз в цьому році виповнюється 70 років- "Волинської резні"
Відповісти
Холмщина це Волинь!
Відповісти
Російська імперія на протязі всієї історії ковтала все навкруги не пережовуючи і успішно перетравлювала. Ковтнула й Західну Україну і подавилась. Така колосальна імперія (СССР)до 1954 року немогла перемогти визвольний рух західняків. І тепер при одній згадці про західні землі її починає "колбасіть" і вона верне РОЖУ. СССР розвалився того,що вийшла Україна а Україна вийшла бо в неї є ультра-патріотичний галицький анклав.Вони розуміють,якщо цього разу ковтнуть Україну разом з Галичиною то РФ розвалиться уже назавжди. Галичани ну що ж ви так налякали козломордих?
Відповісти
Тому і кажу-треба віддати західну Україну полякам і австріякам. Все дуже просто, не буде ніяких проблем з ОУН-УПА, з ветеранами, все буде красиво.
Відповісти
Что же вы - российское руководство болтаетесь из крайности в крайность. Ельцин - ваш первый президент от всех "сдыхался", а вы теперь опять - двадцать пять, по кругу ходите, как заблудшие, пытаясь вновь всех в стадо загнать. Подозрительно, а все ли в порядке с головой у тех кто хочет "добровольно" путем экономических санкций загнать стадо в стойло. Не дорого ли вам это обойдется? Лучше оглянитесь, что у вас за спиной делается. Как там, Поднебесная еще на мозоли не наступает? Может лучше то поберечь силенки на будущее, а не распылять их на уже не ту Украину!?
Відповісти
Объявим войну Европе и сдадимся в плен.
Відповісти
Загалом правильна думка. Тільки це буде держава Західної та Центральної України з Києвом включно. А Донбас та Південь створять свою окрему державу. Російська Федерація скоро розпадеться на сім окремих держав. Московія залишиться у своїх кордонах 15 століття. На цьому проект "Російська імперія" нарешті завершиться. Західна та Центральна Україна стануть повноправними членами НАТО та ЄС.
Відповісти
Хлопці з заходу охолоньте, Україна це цілісна держава від Ужгороду до Донбасу і патріотів вистачає що на заході що на сході. Просто Донбас себе відносить ментально до тієї історичної і великої Київської Русі. І повірьте вони не хочуть ніякого "воссоєдінєнія" з Росією, оскільки Росія зараз веде практично антируський курс. В самій Москві на вулицях можна побачити те, що приблизно 60% населення столиц - кавказці.Хто захоче щоб зараз в Донбасі влаштовували Рамадан.Якщо відкрити шлюзи (кордони) то Кавказ піде в Україну нам цого непотрібно. Те що Україна така велика в кордонах дуржава - це тільки плюс. Хай львовяни говорять українською, донетчани російською, полтавчани класичною українською ми дніпропетровчани говоримо суржиком ну і що, ніяки проблем головне любити Україну і піднімати її з руїн.Нас як дурачків натравлюють один на одного бо підходять часи коли добробут суспільства будути визначати не кількість газу і нафти а кількість чорнозему і водних запасів. Україна це райські земл.Землі напоєні медом і молоком, тільки ми замість відстоювання справедливості й добробуту гриземся "яко пся".
Відповісти
Підтримую.
А на всяких мразматиків тіпа Жиріків не треба звертати увагу.
Відповісти
Західняку.
Пяток років тому (в2008) Грузія провела репетицію. Результат-втрата 20% территорії.
Відповісти
реагировать на Жириновского-себя не уважать.он играет роль лающего пса.в принципе если представить такое разделение,мы б не пропали.выжыли б за счёт туризма и сель.хозяйства.и через 7 лет жили лучше Австрии!
Відповісти
Геть Радянськи закони!!!
Скасувати Гітлеро-Сталінськи угоди. Повернути 6 західних областей України їх законним власникам.
Відповісти
Хочу дати вам пораду, але не вагайтесь
Об’явіть війну ви німцям і зразу здавайтесь.
Хай беруть всіх нас в полон і ведуть в Європу
Ми самі туди не втрапим, попадем лиш в *опу!!!
Відповісти
"Антіфашісту"Ну якщо ти з того "Амура", який є "Амурніжнєднєпровскім" районом то не погано, нормальний район. Тільки ж розколювати Україну не треба. Відносно того, що я гастарбайтер ти не попав. Уже більше 25 років працюю на тільки себе. Просто треба любити ту землю на якій родився і живеш і поважати її людей. А жити в Укаїні і пускать "слюні" за "Вялікую Рассею" не треба не солідно тим більше в вашому то віці.
Відповісти
А де ти в мене знайшов "слюні зв Вялікую Рассею"?
Я про це національне простирадло і не згадував.
Відповісти
"Тільки ж розколювати Україну не треба".
Заперечу-вже розірвана на шматки. Поки лише психологично.
Невдовзі і фізично.
Відносно "... і патріотів вистачає що на заході що на сході".
Питання-яких патріотів?
Якщо прольвівської орієнтації-тоді на сході і півдні заговорять 47-мі. Сподіваюсь розумієш, що при перших ознаках громадконфлікта зїявляться миротворчи сили. В якому регіоні і яки, сподіваюсь зрозуміло. Де ми з тобой опинимось і де цей сайт-сподіваюсь зрозумило.
Жирік трепло і клоун. Згоден. Але він розумній клоун, на відміну від наших-знає що говорить.
Відповісти
Про які сили ти торочиш-нещасний? Про раісянську босоту, яку даги лупашать у казармах пасками? Які за чеченами унітази моють-бо не здатні навіть захистити власну гідність у своїй державі. Та тільки кацапи виведуть декілька десятків тисяч війска, то навала мігрантів накриє Рашку з головою і китайські миротворці візьмуть під контроль всі землі аж до Уралу.
Відповісти
Вочевидь мається на увазі-KFOR
Відповісти
у Говнорашці таких кононовичів поставили б до параші. Там своїх розумників вистачає. Вони потрібні тільки в Україні-і поки тявкають за С.Русь.
Відповісти
АнтиФашисту. Я думаю що й ти і я уже бачили вього і нікого з нас - 47 не лякає, як і те що ніхто нікого не переконає в своїй правоті. СССР не вернеш а кланятся нинішній Россії яка ісламізується та постійно проводе антиукраїнські випади на державному рівні, розвязала жорстоку економічну війну проти України, я вважаю нижче свого достоїнства.Без України Россія ніколи не буде імперією зараз стоїть питання чи залишиться вона словянською без України. Роскол в Україні може стати тільки якщо в РФ життя в рази стане краще. Такого немає ті ж самі злидні що і в нас (крім Москви і Ленінграду. Тільки впадуть ціни на газ Россія почне кипіти. А українцям вистачить розуму щоб не завалити найбільшу державу Європи - Україну.
Відповісти
"А українцям вистачить розуму щоб не завалити найбільшу державу Європи - Україну".
Не вистачить.
Їде зворотня селекція. Найрозумніших перекупили на захід.
І постійно купують. Ціла індустрія громадських організацфй спеціалізуються на цьому.
Найпрацьовитіши подалися в гастербайтери.
Україна-країна невдах.
Відносно ісламізації-неофіційна інфо-в Україні близко 1 млн. мусульман. По існуючому тренду-від*емний приріст населення, постійна міграція за кордон, згадай "Нас 52 млн", за 20 років в країні переважатиме тюрське населення..
Українці як етнос вироджується.
І раніше не блістали соціальними здобутками, зараз тим більше. Вам постійно хтось заважає-в т.ч. сапоги і яйця.
Кстаті Європа ісламізується ще швидше. Во Францій ісламісти купили католицький храм. В Даніі місцева влада скасувала Різдво.
Так що-Біссміллях.
Відповісти
Виявляється є дуже багато пасажирів які ведуться на хворобливі уявлення старого маразматіка.
Відповісти
Антифашисту. Що таке біссмілпях не знаю. мабуть якесь арабське слово. А мішає нам 1- "два українця - три гетьмана". 2- не любимо ніякої влади. 3- "моя хата скраю"
АнтиФашист давай спать я вже відповідать не буду.
Відповісти
Йому лікуватися треба!!!
Тим кацапам і так забагато віддали!!!
Це наша країна, ми цілісні, і навіть, Донецьк-цек частина УКРАЇНИ,ЯКБИ МИ ХОТІЛИ ЧИ НІ!!!
ЩО ВОНИ НАМ ВІДДАЛИ???
МАБУТЬ БІЛЬШЕ НІЖ ГОВОРИТИ, ПРИ ЧОМУ НІСЕНІТНИЦІ ДАНИЙ ПСИХ НІЧОГО НЕ МОЖЕ, ЯК ТАКИХ ЗЕМЛЯ ЩЕ ДОСІ НОСИТЬ?ОЦЕ ГАВКАННЯ...,ОЦЕЙ НАБІР НЕАДЕКВАТНОСТІ, ЙОМУ ЩЕ З ДЖИГУРДОЮ НА ПАРУ..., жах..., забагато він на себе бере, забагато!!! Нічого не отримають-це наша країна,ще їхні хочуть до нас, а не наші землі тим варварам віддавати!!!Зараз!
Відповісти
В палату мерщій!!!!Прийми ліки негайно!!!Вибачте,знову не догледіли нашу хвореньку.
Відповісти
Аха ха))), хвореньку?) Ню ню, всіх по собі не суди, бо тобі точно пора в палату, вже,навіть, ліки не допомодуть) Добре,що інк вже хоч використовуєш ближчий до своїх "знань", бо більше цього одне мявкання та скиглення, адже ніякої розумної думки не ма і мене дивують як взагалі це можна ще дозволяти публікувати, жовта преса,більше не скажеш нічого...,якщо такі речі тут дозволені, то на ВН такого б ніколи не було, чого Ви цим добиваєтеся??? Демократії?))) Тобто ображати-це нормально, так?
Ну да,для Луцька-це норма, адже для полішуків це прийнятно...
Відповісти
Раніше його не пускали до нас..., хто це зараз дозволяє??? Кому це треба??? От і все? Що це за "брєд сумашедшого"?!
Відповісти
Тож такий самий як і ти,чого він тобі не вгодив?
Відповісти
Повторюю ще раз: Вам не надоїло ось оце все чудо публікувати, це що доречне тут чи як?ПОЯСНІТЬ!
Чи може Ви самі тут це пишете?
Не здивуюся, якщо такі нісенітниці ВИ САМІ Й ПИШЕТЕ, з яких ми всі сміємося!
Це що для Вас є нормою???
Якщо "ні",тоді о чому ж Вам Ваш рівень дозволяє оцей набір слів допускати до перегляду?А тим більше СИСТЕМАТИЧНО ОБРАЗИ ТА ЗНЕВАГУ публікувати?
Якщо Ви так робите,то не дивуйтесь,що Вас лучани та гості міста взагалі не сприймають як журналістів, тому що в нормальному виданні (Ви ж такмми себе вважаєте) повидаляли все б давно! А тим більше не дозволили такого!
Жовта преса...,надоїло, це мій останній комент взагалі на рах. цього всього, тому що окрім сміху та жалості,як до цієї людини,яка це тут набирає пальцями та до тих хто це публікує в мене нема..., поваги тим більше!!! А до кого??? Правду кажуть-нічого не зрозуміли ще й досі!
Відповісти
Наші санітари зовсім на виконують своїх обов"язків,знову не догледіли цю пацієнтку.Треба дзвонити у відділення,щоб вже закрили, так закрили.
Відповісти
В палату мерщій!!!!Прийми ліки негайно!!!Вибачте,знову не догледіли нашу хвореньку.
Відповісти
У "Лучанка" Caps Lockовская истерика.
Ця свідома вважає, що великі літери краще переконують.
Відповісти
ребята вас давно уже поработил русский капитал...вас уже купили...а вы все просрали, всю свою неньку...нельзя быть незалэжным - отсасывая проклятый москальский газ!
Відповісти
а ти мені хоч й приклад наведи?) Каптал кажеш російський?)))
Чи може чеченський чи челябінський? )) Який в мАскви є капітал?:) Путін та Жириновський?))) Ну, мабуть, такий капітал як і ти, "цінний", собі досі ціни скласти не можеш, видно,що звідти...
Відповісти
вже котикуешь??? брись...
Відповісти
Я за !!! Заживемо,як люди для людей!!! Нехай забирають Данбасс!!!

Тільки,не 6 областей ... я впевнений,а 16 підтримають !!!

Даєш референдум!!!
Відповісти
Ясно, що Донбас не віддамо, самим потоыбен. Навпаки необхідно подумать як би Кубань забрати назад при розпаді РФ. Щоб роспалась необхідне падіння світових цін на газ та нафту. Може нам сланцева революція в США й допоможе.
Відповісти
Україна в змозі самостійно забезпечувати себе газом!!! Оскільки, ми платимо ці шалені ціни за великі підприємства, яким це необхідно, то нехай, власники цих пі-ств поч. думати, а не люди мають цим займатися та з наших кишень це має йти на благо чиєсь... В нас достатньо свого,щоб отопити у зимовий період всі укр. міста, містечка,села та хутори!!!
А Донецьк надоїв чесно кажучи дуже, тому що с-ки зараз коштів йде на 1 цю обл.,що бракує не те що слів, а емоцій, а вся решта частина України страждає...,тому нехай забирають... якщо так хочуть, проте це з обл. фантастики, ми одне ціле і будемо ним завжди!
Домодєдово вже дол Укр. хоче приєднатися,що не пригадуєте новин,як місцеві жителі в Росії до нас хочуть приєднатися???
Що це за зневага?
Хто цьому псу взагалі такі провокації дозволяє на тре-рії чужої для нього країни говорити?Дати б раз по шапці, ні, не капустою кинути, а дати по шапці в укр. вбранні (козаку якомусь) і то так,щоб зненавидів нас,щоб боявся сюди ногою ступити, а тим більше ротяку свою відкривати!
Хай чеченцям чи ще комусь там щось йде розказує,а не сюди приїхало,повія політична!
Відповісти
Ти хвора,безнадійно хвора,реально хвора...
Відповісти
В палату мерщій!!!!Прийми ліки негайно!!!Вибачте,знову не догледіли нашого хворенького!
Відповісти
ахахахаххахахах......ідіот тупий))))))))Це Київ,Полтава,Вінниця і т.д. частина Росія??????Його жидівська фамілія сама за себе все каже...
Відповісти