Зворушливо і затишно: Vivienne Mort презентував у Луцьку новий альбом. ФОТО

Зворушливо і затишно: Vivienne Mort презентував у Луцьку новий альбом. ФОТО
Український інді-рок-гурт Vivienne Mort зіграв у Луцьку пісні з нового альбому «Досвід», а також потішив фанів хітами із попередніх альбомів.

Концерт відбувся 27 квітня у розважальному центрі «Промінь».

Група відіграла його у повному складі, окрім деяких «старих» пісень, які виконували лише вокалістка Даніела Заюшкіна та піаніст Олександр Лежньов.

Даніела – на високих підборах, у квітчастій сукні – була небагатослівна. На початку виступу поцікавилась у глядачів, чи їм затишно.

«Я вас роздивляюсь і не можу зрозуміти, чи вам затишно. Можливо, не дуже, тоді давайте разом постараємося, щоб цей вечір не пройшов повз нас. Я дуже рада вас бачити», - сказала співачка.

Опісля пролунали композиції із альбому «Досвід», куди увійшли зокрема такі: «Екран», «Іній», «Випустити з лап», «Вестерн», «Вчора», «Час», «Змія», «Думаю про тебе», «Гало», «Досвід» та «Я і так одна».



Крім того, Vivienne Mort виконали добре знайомі публіці «Голубку», «Грушечку», «Любов», «Пташечку».

«Я кожен концерт у цьому турі думаю про людей, які, можливо, в цьому місті приходили на наш перший концерт, або на другий. Наша спільнота росте. З нами відбувають різні метаморфози, вдалі і невдалі. Але я хочу подякувати вам за те, що ви приймаєте все, що ми робимо, і ми можемо далі сміливо займатися музикою, не стараючись вам сподобатись. Ви однаково з нами. Дякую», - сказала Даніела Заюшкіна.

Зал двічі викликав музикантів «на біс» та підспівував під звуки пісень «Лети», «Сліди твоїх дитячих рук» і «Ти забув про мене».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Зворушливо і затишно: Vivienne Mort презентував у Луцьку новий альбом. ФОТО
27 квітень, 2018, 22:40