Чому підвищення кваліфікації є необхідністю для сучасного спеціаліста?*

Чому підвищення кваліфікації є необхідністю для сучасного спеціаліста?*
Якщо ви працюєте на повний робочий день, то, швидше за все, не маєте достатньо часу для засвоєння нових знань. Хоча вивчення чогось нового потребує певних зусиль і часу, це є необхідністю. Завдяки перепідготовці ви підвищуєте свою цінність на ринку праці, можете розраховувати на кращу зарплату та більший вибір вакансій.

Тут вам допоможуть ліцензовані курси професійної перепідготовки.

Аргументи на користь підвищення кваліфікації

Навіть якщо ви вже маєте диплом спеціаліста і хорошу роботу, перепідготовка може бути виправданою з наступних причин:

- Освоєння нових вмінь та навичок. Чим більше ви вмієте і знаєте, тим ціннішим спеціалістом являєтеся для працедавця. Додаткові навички розширюють список робіт, які ви можете виконувати. Перепідготовка показує керівництву, що ви постійно самовдосконалюєтесь, є відповідальними та наполегливими. Це позитивно відбивається на відношенні до вас. Також інформацію про курси підвищення кваліфікації можна додати в резюме. Це буде додатковою перевагою в порівнянні з іншими кандидатами на посаду.
- Додаткові можливості. Незалежно від того, задоволені ви своєю роботою чи ні, вам може захотітися її змінити. Перепідготовка дозволить вам дізнатися щось нове і навіть претендувати на робоче місце в зовсім новій сфері. На сучасному ринкові праці конкуренція доволі жорстка, тож такі переваги не будуть зайвими.
- Будьте завжди в курсі найсучасніших технологій. Сьогодні світ змінюється дуже швидкими темпами. Якщо ви не вчилися протягом 3-5 років, то вже ризикуєте серйозно відстати від інших спеціалістів своєї галузі.

Потрібно пройти курс перепідготовки, щоб наздогнати їх. Краще робити це своєчасно.

Таку готовність до постійного розвитку цінують працедавці.

- Є можливість з користю використати вільний час. Ви зараз перебуваєте в процесі пошуку нової роботи? Якщо маєте таку можливість, пройдіть курси підвищення кваліфікації. Звільнення може підштовхнути вас до пошуку чогось нового в житті.

Відчуваєте, що вас скоро можуть звільнити з роботи? Якщо такий ризик існує, починайте працювати над перепідготовкою вже зараз.

Ознайомтеся з інформацією про різні курси. Виберіть найбільш перспективні з них. Якщо вас дійсно звільнять, ви зможете одразу ж розпочати навчання. Це дозволить швидше знайти наступну хорошу роботу. Інвестиції у навчання і саморозвиток будуть виправдані в майбутньому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому підвищення кваліфікації є необхідністю для сучасного спеціаліста?*
10 травень, 2016, 16:26