Онкохворій волинянці потрібна допомога

Онкохворій волинянці потрібна допомога
Волинян просять допомогти коштами на лікування онкохворій 40-річній Любов Ганайчук з Турійського району.

Інформацію про жінку розмістила на сторінці facebook речниця патрульної поліції Ольга Бузулук.

Вона зазначає, що жінка мала проходити черговий курс хіміотерапії, однак не поїхала, оскільки немала коштів. На «хімію» в місяць йде приблизно 10 тисяч. Її пенсія – 1600 гривень, зарплата чоловіка – десь 2000 гривень. У сім'ї - дві неповнолітні дочки, одна повнолітня (заміжня), одна – малесенька зовсім.

У жінки Лімфома Ходжкіна (рак лімфатичної системи) – страшний діагноз, поставлений ще 6 років тому. На операцію з пересадки кісткового мозку не підлягає за віком, - кажуть спеціалісти. Єдиний вихід – курси хіміотерапії.

Після оприлюднення в ЗМІ у жовтні 2017 року інформації про хворобу жінки вдалось назбирати коштів і пройти курси, стало легше, почала рухати кінцівками і навіть ставати на ноги.

Інформація для благодійників: Номер картки ПриватБанк: 4149 4991 0412 1163 (Ганайчук Любов Миколаївна).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, Пречиста Богомати, Всецарице! Почуй багатостраждальне зітхання наше перед чудотворною іконою Твоєю, що з Афону до нас принесена, поглянь на дітей Твоїх, незцілимими хворобами обтяжених, які з вірою до святого Твого образа припадають. Як птах покриває крилами пташенят своїх, так і Ти нині, Приснодіво, покрий нас покровом крил Твоїх, захисти всецілющим чесним Твоїм омофором. Там, де немає надії, безсумнівною надією будь. Там, де люті скорботи панують, терпінням і ослабленням явися. Там, де морок відчаю в душу вселився, нехай засяє світло Божества! Малодушних утіш, немічних укріпи, для зачерствілих серцем пом’якшення і просвіщення даруй. Зціли хворих людей Твоїх, о Всецарице Милостива! Розум і руки тих, що лікують нас, благослови, щоб послужили вони знаряддям Всемогутнього Христа, Спаса нашого. Як живій, сущій з нами, молимося перед іконою Твоєю, Владичице! Простягни руки Твої, повні зцілень, радосте скорботних, у печалях утіхо, щоб, чудотворну допомогу скоро отримавши, ми прославляли Животворчу і Нероздільну Тройцю, Отця, Сина і Святого Духа навіки-віків. Амінь.
Відповісти