Острікова пояснила, чому очолила волинську «Самопоміч»

Острікова пояснила, чому очолила волинську «Самопоміч»
Виконувач обов'язків голови Волинської обласної організації партії «Самопоміч», нардеп Тетяна Острікова розповіла, чому замінила попередню очільницю обласного осередку Юлію Вусенко.

Про це йшлося 11 травня під час зустрічі нардепів Тетяни Острікової та Романа Семенухи із волинськими журналістами у форматі медіа-кави.

Нардеп Тетяна Острікова розповіла, що зміна очільника обласного осередку політичної сили відбулася через те, що секретар міськради Юлія Вусенко, яка після смерті міського голови Луцька Миколи Романюка мала б виконувати обов’язки мера, змушена у судах відстоювати своє поновлення. А це, відповідно, вимагає часу та сил.

«Я не є родом з Волині. Окрім Юлії Вусенко і нардепів з Волині, до свого призначення не знала звідси жодної людини... Я рівновіддалена від усіх еліт, феодальних кланів, політиків і осередків, які представлені на Волині, тому було таке збалансоване рішення лідера політичної партії «Самопоміч» Андрія Садового, щоби я посіла цю посаду», - додала нардеп Тетяна Острікова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Острікова пояснила, чому очолила волинську «Самопоміч»
11 травень, 2018, 13:12