Донька атовця святкує День народження: волинян закликають до вітань

Донька атовця святкує День народження: волинян закликають до вітань
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.

Сьогодні своє 6-річчя святкує Даринка Богуш. Тато дівчинки – Богуш Володимир Іванович – до мобілізації працював на заставі. Призваний на військову службу у зону проведення АТО восени 2014 року. Біда обійшла його стороною на Сході України, і вже весною 2016 року чоловік повернувся додому до рідних. Але трагічний випадок забрав життя Володимира у листопаді цього ж року – під час заготівлі лісу на чоловіка впало дерево, від отриманих травм він помер на місці, а другу свою донечку так і не судилося Володимиру побачити на світ, котра народилась вже після смерті татка.

Старша донька Володимира - Даша залюбки відвідує садочок, грається з дітками. Маленька красунечка полюбляє вивчати вірші та пісеньки напам’ять, разом з мамою читає книги, розмальовує. Одним із найбільш захопливих занять для дівчинки є складання пазлів, за цією забавою може сидіти хоч годинами напроліт. Миловидне дитя, як і більшість дівчаток її віку, мріє бути справжньою принцесою. А кумиром для Даші є відома співачка Тіна Кароль, образи якої так її зачаровують.

Як і всі маленькі діти, Даринка обожнює мультфільми. Серед найулюбленіших – «Маша і ведмідь», «Фіксики», «Губка Боб». А ще Даша безмежно любить своїх домашніх тварин – котика, собаку та хом’ячка, за якими доглядає з величезним задоволенням.

Дівчинка говорить, що залюбки проводить час зі своїми друзями. І, не зважаючи на проблеми зі здоров’ям, цілком задоволена своїм життям.

Хоча і мріє колись відпочити десь біля моря чи у горах, та поки жодного запрошення її родина не отримувала. «Хочу побувати скрізь», - так говорить наша іменинниця. Єдиною підтримкою для цієї сім’ї є виключно рідні та волонтери, хоча на життя мама двох діток не скаржиться. А Даринка безмежно рада будь-яким подарункам, що отримує від небайдужих людей. І з теплом у серці пригадує минулу зустріч з родинами загиблих бійців АТО під час чергового з’їзду у Луцьку, коли вона вперше відвідала ляльковий театр та зоопарк.

Свою матусю Тетяну Даринка бачить абсолютним авторитетом для себе і намагається бути схожою на неї і у всьому її наслідувати. Дівчинка любить свою неньку, каже, що вона – дуже добра. І за потреби, на правах старшої сестри, доглядає за своєю меншою сестричкою Софійкою.

І хоча Даша ще не настільки доросла, та уже цілком усвідомлює, що мир – це перше, що потрібно нашій країні.

Інформація для благодійників: Дарина Богуш - сьогодні 6 років (13.05.2012). Любомльський р-н. Зріст: 120. Розмір одягу: 130-140. Розмір взуття: 31. Подарунок до ДН: будь-який сюрприз на ваш розсуд.

Маєте бажання підтримати іменинників – переказуйте кошти координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Донька атовця святкує День народження: волинян закликають до вітань
13 травень, 2018, 16:53