Куди піти у вихідні в Луцьку: 18-19 травня

Куди піти у вихідні в Луцьку: 18-19 травня
На вихідних у Луцьку постійно відбувається багато заходів, які можна відвідати з коханими, друзями або родиною, аби повеселитись, дізнатись щось нове та просто відпочити.

Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало для вас підбірку заходів, які допоможуть «перезарядити батарейки» після робочого тижня.

До уваги організаторів масових заходів у Луцьку! Якщо вас не вказали в цьому переліку, будь ласка, надішліть інформацію на пошту [email protected].

П’ятниця, 18 травня

Подія: Відкритий клуб з настільної гри мафія
Місце: Молодіжний центр Волині
Початок: 17:00
Що обіцяють: Командна психологічна покрокова рольова гра з детективним сюжетом, яка моделює боротьбу інформованих один про одного членів організованої меншості проти неорганізованої більшості. Граючи у Мафію гравці вчаться аргументувати та висловлювати свою думку, та розвивають навички логічного мислення.
Не вмієш грати? Не біда, для тебе і друзів проведуть навчання. Клуб збирається 1-2 рази в тиждень.

Координує зустрічі Дем’ян Петрик 0951519491. Реєстрація обов’язкова за посиланням.

Подія: «Мандри Героя»
Тип заходу: психологічна гра
Місце: Innerspace. Простір для роботи, творчості та відпочинку
Початок: 18:00
Що обіцяють: допомогти знайти свій особистий Скарб, що надасть сили рухатись далі та наповнить життя світлом, радістю і відчуттям повноти життя.

«Ця гра, ніби дзеркало, дає можливості тобі зазирнути у найпотаємніші куточки твоєї душі, та знайти відповіді на найважливі, з точки зору душі, запитання», - кажуть організатори.
Гра триває 3 години. Вартість участі 200 грн.

Ведучі гри: Сергій Ткаченко, практичний психолог-консультант, бізнес-тренер, співавтор гри, ведучий психологічного клубу «Wake up», тренінговий центр «EGO», м. Луцьк, та Тетяна Могилецька, коуч, співавтор гри, тренер по практичним та психофізіологічним навикам водіння авто.



Подія: «Замовляю любов»
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка
Початок: 18:00
Що обіцяють: Мелодраматична комедія (вистава йде без антракту)

Подія: «До Потопу»
Тип заходу: кіноперегляд
Місце: Молодіжний центр Волині
Початок: 18:30
Що обіцяють: Тематичний кінопоказ в рамках глобального кліматичного руху. Відомий документальний фільм «До Потопу» від Леонардо Ді Капріо.



Подія: «Ти у себе одна»
Тип заходу: майстер-клас
Місце: РЦ «Промінь»
Початок: 19:00
Що обіцяють: Популярна телеведуча, громадський діяч, блогер і мама двох діток Маша Єфросиніна проведе в Луцьку майстер-клас для жінок. Маша поділиться порадами з особистого досвіду і своєю історією життя. Розповість правду про важкі 15 років життя, які припали на неймовірно успішні часи її роботи. Приголомшливий зліт кар'єрними сходами і одночасно з цим роки самотності, боротьби із зайвою вагою і підрив жіночого здоров'я. Тільки особистий досвід, тільки поради перевірені на собі, тільки особисті уроки. Найщиріші емоції, найвідвертіші теми: про здоров'я, про стосунки з чоловіками, сім'ю і дітей та жіночі слабкості.

Тривалість три години: півтори години МК, а потім спілкування у форматі питання-відповіді.

У програмі:
— як побудувати гармонійні стосунки в сім'ї
— як об'єднати родину та успішну кар'єру
— як навчитися любити себе
— як отримувати задоволення від життя
— особисті секрети Маші Єфросиніної
— здоровий і ненудний спосіб життя, режим харчування без дієт
— де жінці знайти енергію.



Подія: концерт гурту «Без обмежень»
Місце: Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка
Початок: 19:00
Що обіцяють: презентують новий альбом «Буду з тобою»



Субота, 19 травня

Подія: зустріч із Наталією Малетич
Місце: Волинський обласний академічний театр ляльок
Початок: 10:30
Що обіцяють: Наталія Малетич - письменниця, перекладач, редактор відділу дитячої літератури у «Видавництві Старого Лева». За мотивами її книги створено однойменну виставу "Щоденник Ельфа", яку презентує Творча Studio N.Z.h. Вхід вільний.

Подія: «Щасливі відносини з чоловіками, оточуючим світом і з собою»
Тип заходу: тренінг
Місце: Innerspace. Простір для роботи, творчості та відпочинку
Початок: 11:00
Що обіцяють: Дружина, мама і просто щаслива жінка Галина Миронова розповість, як бути щасливою, гармонійно будувати стосунки з чоловіком та іншими людьми. Організатори тішитимуть учасників заходу смачними коктейлями і уроками сальси та приємними сюрпризами.

Подія: Всеукраїнський протест проти притравки тварин
Місце: Театральний майдан
Початок: 11:00
Що обіцяють: «Цькування диких тварин собаками – дикунська жорстокість XXI століття! Жорстокість до тварин завжди передує жорстокості до людини. Будуючи в Україні цивілізоване суспільство, ми мусимо оголосити цю ганебну практику поза законом! Притравочні (контрольно-випробувальні) станції – концтабори для тварин!
Притравочні станції – приклад узаконеної кричущої жорстокості до тварин у сучасній Україні. На жаль, про ці страшні концтабори для тварин майже не відомо ні пресі, ні широкому загалу.
Притравочні станції – це місця, де мисливських собак натаскують на звіра. Звіром при цьому може бути як маленьке лисеня чи борсук, так і ведмідь. Тварину або жорстко фіксують, або обмежують у просторі ланцюгами та тісними «ящиками-лабіринтами», нерідко калічать, пошкоджуючи ікла та кігті, щоб убезпечити псів. Собаки по черзі атакують звіра. Це може тривати довгими годинами, потім звіра відтягують (якщо він ще живий), зашивають йому рани, підліковують і знову пускають «у роботу». І так до моменту, коли тварину вже не зможуть відкачати. Звичайно, ведмедя чи кабана навіть не лікують, адже це становить ризик для «хоробрих» мисливців», - так пояснюють причину акції організатори.

Законопроект №6598 виключає притравку борсуків, тхорів, кішок та собак. Контактний номер організаторів: 0662827380



Подія: «Зелена школа»
Тип заходу: екологічний фестиваль
Місце: Театральний майдан
Початок: 15:00
Що обіцяють: яскраві конкурси, вистави, майстер-класи на екологічну тематику, подарунки активним учасникам. Захід відбудеться в рамках відзначення Дня Європи у місті Луцьку та фінансуватиметься з коштів українсько-німецького проекту «Екологічна дружба понад кордонами».



Подія: Гавайська вечірка
Місце: «Адреналін Сіті»
Початок: 16:00
Що обіцяють: В програмі різноманітні конкурси, майстер-клас, багато веселощів та розваг, дискотека.



Подія: вечір європейської поезії і прози
Місце: сквер «Зоряний», вул. Лесі Українки, 24 А
Початок: 16:30
Що обіцяють: Під час заходу студенти та викладачі факультету міжнародних відносин, факультету іноземної філології СНУ ім. Лесі Українки, учасники «Стендалю», члени чеського товариства «Матіце Волинська» спробують передати красу європейської поезії та прози мовами оригіналу. Родзинкою вечора стане виконання членами Польського клубу віршів відомої поетеси Зузанни Гінчанки.

Подія: концерт Morandi
Місце: РЦ «Промінь»
Початок: 19:00



Подія: концерт гурту «BACKBEAT»
Місце: Театральний майдан
Початок: 20:00
Що обіцяють: «BACKBEAT» - виконавці рок-н-рольних кавер-версій відомих хітів. У репертуарі гурту - найвідоміші пісні епохи золотого рок-н-ролу 1950-х та 1960-х років, серед яких є композиції таких гігантів як Елвіс Преслі, Чак Беррі, Літтл Річард, Бітлз та багато інших. Версії, запропоновані Backbeat, дуже схожі на оригінали, але у більш танцювальній інтерпретації.



Подія: «Тепер я йду у дику далечінь»
Тип заходу: кіноперегляд просто неба
Місце: «Сіті Парк»
Початок: 21:00
Що обіцяють: організатори облаштують зручні місця для сидіння, а глядачі можуть для власного комфорту взяти ковдри, пледи, гарячі напої.

Подія: «Гарячі Танці: мікс української та балканської музики»
Тип заходу: дискотека
Місце: Пивний клуб «Оболонь» («Кораблик»)
Початок: 21:00
Що обіцяють: «На цей вечір ми спробуємо підготувати для вас, друзі, щось трішки особливіше та поєднаємо дві класні теми дискотівок в одну. Цього разу ми будемо пригадувати, а місцями і знайомитись з кайфовою українською музикою, яку будемо періодично змінювати на дуже популярну балканьску. Тому готуйте з собою перезувне, беріть рушники та гайда на танці», - запрошують організатори.



Неділя, 20 травня

Подія: Велодень
Тип заходу: спортивна
Місце: центральний вхід ТРЦ «ПортCity»
Початок: 9:00
Що обіцяють: Масовий велопробіг рушить вулицями міста за маршрутом: старт («ПортCity») – пр-т Соборності – пр-т Молоді – пр-т Відродження – вул. Рівненська – пр-т Волі – вул. Винниченка – пр-т Перемоги – пр-т Соборності (фініш біля ТРЦ «ПортCity»)
Окрім велопробігу, на гостей чекає справжнє спортивне свято з цінними подарунками від партнерів та уже традиційна «фотовелозона», море позитиву, гарного настрою та драйву.



Подія: «ОгоРодина»
Тип заходу: соціально-освітній проект
Місце: луцький зоопарк
Початок: 11:00
Що обіцяють: Лучан запрошують до спільної висадки міського овочевого городу. «ОгоРодина» надає можливість дорослим і дітям пізнати радість спілкування із рослинами у форматі міського городництва. Проект навчає отримувати задоволення від роботи на землі, пишатися своїм результатом та цікаво і корисно проводити час у колі рідних у єднанні з природою в межах міста. В програмі заходу - висадка овочевого городу, творчий майстер-клас, цікава агро-лекція, ігри та розваги.

Подія: «Лис Микита»
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка
Початок: 12:00
Що обіцяють: казка на дві дії

Подія: «Лісовий цирк»
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський академічний обласний театр ляльок
Початок: 12:00
Що обіцяють: вистава для дітей з трьох років тривалістю 60 хвилин

Подія: «Монодії в червоному»
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський обласний академічний театр ляльок
Початок: 16:00
Що обіцяють: В основі вистави — сім яскравих документальних історій поетів кривавого ХХ століття. Пауль Целан, Маріє Ундер, Юзеф Лободовський, Зузанна Гінчанка, Лариса Геніюш, Чеслав Мілош та Олена Теліга постають перед глядачем нехрестоматійно-оголеними. Вони радіють, люблять, зраджують, втікають і стрибають з мосту… Зворушливо-інтимні факти їх біографій та пронизливі вірші поєднуються у динамічних речитативно-пластичних історіях, що лишають по собі болючий червоний слід та бажання знову стати маленькою дитиною, яка кидає камінці на березі річки.



Подія: «Шалом Алейну - мир нам»
Тип заходу: вистава
Місце: Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка
Початок: 18:00
Що обіцяють: драма на дві дії

Подія: «Їсти, молитися, кохати»
Тип заходу: кіноперегляд просто неба
Місце: «Сіті Парк»
Початок: 21:00
Що обіцяють: покажуть стрічку «Їсти молитися кохати», відзняту за однойменним романом Елізабет Ґілберт. Вхід вільний. З собою рекомендують брати ковдри, смаколики та гарячі напої. Про зручні місця для сидіння подбають організатори.

Подія: «STAND UP вечірка»
Місце: Пивний клуб «Оболонь» («Кораблик»)
Початок: 21:30
Що обіцяють: на сцені будуть: Славік Мартинюк (резидент федерації Стендапу Буковини, неодноразовий учасник відкритих мікрофонів України), Вова Євчук (резидент Stand up West (Рівне), неодноразовий учасник і переможець шоу «Розсміши коміка»), Артем Лиман (Луцьк, резидент «Lutsk Stand Up Team», переможець «Розсміши коміка»), Вадим Барабуха (Луцьк-Ківерці, резидент «Lutsk Stand Up Team», переможець відкритих мікрофонів, учасник «Розсміши коміка», учасник «Lviv Stand Up Battle»).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Куди піти у вихідні в Луцьку: 18-19 травня
18 травень, 2018, 10:00
У селі на Волині горів Mercedes
18 травень, 2018, 09:45