На ремонт траси Ковель-Володимир-Волинський-Жовква не вистачає коштів

На ремонт траси Ковель-Володимир-Волинський-Жовква не вистачає коштів
На будівництво траси державного значення Ковель-Володимир-Волинський-Жовква не вистачає 100 мільйонів гривень.

Про це пише БУГ.

Начальник служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак повідомив про ділянки траси Ковель-Володимир-Волинський-Жовква, які через брак фінансування не будуть відремонтовані.

«Ми не маємо грошей на дорогу від залізничного переїзду в Нововолинську до річки Буг (поблизу кордону з Львівською областю біля села Литовеж, – ред.) і від Нововолинська, умовно кажучи, до села Суходоли. На ці 2 ділянки коштів нема.

Гроші є на: перший об'єкт – об'їзна Володимир-Волинська зі сторони Ковеля на Устилуг (48-й – 53-й кілометри), другий об’єкт – виїзд із Володимира-Волинського до 65-го кілометра (це в районі Суходол) і третій об'єкт – 73-й – 80-й кілометри, з Нововолинська починаємо і йдемо аж за залізничний перехід», – зазначив він.

У 2017-му році відрізок дороги Ковель-Жовква, на який зараз забракло фінансування, опинився у списку найпроблемніших трас, де найчастіше трапляються ДТП. Підбірку найаварійніших трас України зробило видання «РИА Новости Украина».

Глибина вибоїни становила 12 сантиметрів при тому, що середній кліренс (дорожній просвіт) легкового автомобіля становить саме від 11 сантиметрів.

На капітальний ремонт дороги Ковель-Володимир-Волинський-Жовква з держбюджету виділили близько 300 мільйонів. За ці гроші можна збудувати лише 32 кілометри.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На ремонт траси Ковель-Володимир-Волинський-Жовква не вистачає коштів
23 травень, 2018, 13:57