Волинська освітянка претендуватиме на премію Верховної Ради

Волинська освітянка претендуватиме на премію Верховної Ради
На відзначення щорічною Премією Верховної Ради України педагогічним працівникам від Волині «освітня» комісія облради пропонує директора опорного закладу Турійський НВК «Загальнооосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія» Оксану Ковальчук.

Саме її кандидатуру 24 травня під час засідання постійної комісії Волиньради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім'ї, молоді, спорту і туризму підтримала більшість членів.

На розгляд депутатам подали 10 кандидатур волинських освітян, з-поміж яких ті мали обрати кандидата, якого рекомендуватимуть на отримання премії обсягом 20 тисяч гривень. Стосовно кандидатів озвучили короткі довідки.

У підсумку більшість членів підтримали саме кандидатуру Ковальчук для відзначення Премією Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів–за неї проголосували 6 людей. Однак депутат Валентин Кошельник попросив на майбутнє готувати презентацію, аби можна було краще ознайомитися із кандидатами та розібратися у здобутках, адже більшість членів комісії знали лише 1-2 двох із вказаних освітян.

Таким чином, із Турійська мають подати в обласну раду матеріали на претендента. Опісля депутати голосуватимуть на засіданні Волиньради, і у випадку підтримки кандидатури Ковальчук голова облради надішле в Комітет Верховної Ради України з питань науки і освіти клопотання про відзначення премією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська освітянка претендуватиме на премію Верховної Ради
24 травень, 2018, 11:53