Волинські гребці здобули понад 20 медалей на чемпіонаті України

Волинські гребці здобули понад 20 медалей на чемпіонаті України
Нещодавно в Дніпрі відбувся чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юніорів 2000-2001 р. н. та молоді до 23 років.

Обласна команда виборола четверте місце серед молоді та п’яте - серед юніорів. Волинські гребці принесли в загальну скарбничку 23 нагороди різного ґатунку, 22 з них - у ковельчан, - інформує Ковельська міська федерація каное.

Серед молоді Віктор Свиридюк у складі каное-двійки на дистанціях 1000 та 500 метрів здобув «золото». У каное-четвірці на дистанції 200 метрів він разом з Богданом Чабаном, Сергієм Семенюком та Олександром Яцюком також отримали золоті медалі. Крім цього, Богдан Чабан фінішував першим на двохсотметрівці в каное-двійці, та Назар Остапчук з Антоном Кисилем - у каное-четвірці.

«Срібло» команді приніс успішний виступ Богдана Чабана на дистанції 200 метрів у каное-одиночці.

«Бронзу» вибороли Антон Кисіль з Назаром Остапчуком у складі каное-четвірки на дистанціях 1000 та 200 метрів. Назар Остапчук в каное-двійці фінішував третім на двохсотметрівці.

Юніори-каноїсти привезли з чемпіонату 14 медалей різного ґатунку. На найкоротшій дистанції (200 метрів) вони вибороли 5 нагород.

«Золото» здобули: в каное-двійці Ілона Грабовець, в каное-четвірці Ольга Демчина, Павло Борсук, Павло Семенюк та Олександр Гушинець.

«Срібло» вибороли: в каное-одиночці Саша Яцюк, а в каное-четвірці Владислав Гочачко, Андрій Гузь та Едуард Перевознюк.

Третю сходинку завдяки своєму виступу в каное-двійці посіли Владислав Гочачко та Андрій Гузь.

Серед юніорів на дистанції 500 метрів волинські каноїсти отримали 6 нагород. У каное-двійці «золото» здобула Ілона Грабовець, а у каное-четвірці - Олександр Яцюк. Едуард Перевознюк посів друге місце. Дует Павло Семенюк та Павло Борсук та Олександр Яцюк у складі каное-двійки фінішували також другими. Бронза - у каное-двійки Андрія Гузя та Едуарда Перевознюка.

Серед юніорів на дистанції 1000 метрів відзначились Павло Семенюк в дуеті з Павлом Борсуком, які фінішували третіми. Олександр Гушинець в каное-одиночці виборов «бронзу». У каное-четвірці ще три бронзові медалі в скарбничку принесли Владислав Гочачко, Андрій Гузь та Едуард Перевознюк.

Чемпіонат став ще одним етапом відбору для участі в чемпіонаті Європи, який відбудеться в місті Ауронцо-ді-Кадоре (Італія).

За підсумками у Євро-2018 візьмуть участь: Віктор Свиридюк, Ілона Грабовець, Павло Семенюк, Павло Борсук та Олександр Яцюк.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.