У Старому місті – новий скандал через будівництво

У Старому місті – новий скандал через будівництво
Лучани та краєзнавці б’ють насполох через те, що в історичній частині міста вкотре зводять якусь будівлю. Вони підозрюють, що це відбувається ще й без потрібних на це дозволів.

Про це йдеться у сюжеті Сфера-ТВ, - пише Перший.

В історико-культурному заповіднику, поміж двох пам’яток національного значення – монастирем василіанів та Хресто-Воздвиженською церквою – вже кілька днів зводять нову будівлю.

Лучанин Віктор Мархелевський підозрює, що будівництво затіяла парафія храму. Будівельники, які зводять конструкцію з кругляка, кажуть, працюють на замовлення церкви, що поруч.

Що це буде – крамничка чи, може, якийсь інший заклад – будівельники на камеру говорити не беруться, а поза камеру кажуть, що настоятель місцевого храму сказав будувати і запевнив, що вся документація в порядку. Саме в цьому дуже сумніваються краєзнавці.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Судячи з написаного ніякого скандалу нема. А є один який щось підозрює і писаки які не змогли відірвати дупи від крісла і піти до священника перевірити дозволи а швиденько настрочили сенсацію.
Відповісти
В охоронній зоні пам'яток архітектури НЕ МОЖНА НІЧОГО БУДУВАТИ, і "дозволів" на це навіть бути не може згідно законодавства України
Відповісти
а паперів то не має....
Відповісти
Останні новини
У Старому місті – новий скандал через будівництво
20 червень, 2018, 06:07