У Луцьку скандальна «буковельська» фірма за 13 мільйонів відремонтує міст

У Луцьку скандальна «буковельська» фірма за 13 мільйонів відремонтує міст
Івано-франківська фірма "ПБС" виграла тендер на ремонт мосту через річку Стир на вулиці Ковельській у Луцьку.

Участь у закупівлі взяли п'ять претендентів: ТзОВ "РБП ТРАНС-МОСТ", ТзОВ "Луцькавтодор-сервіс", дочірнє підприємство "Івано-Франківський облавтодор" Відкритого акціонерного товариства "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України", ТОВ "АЛЬМАНАХ-2000" та ТОВ "ПБС".

Капітальний ремонт включає відновлення підходів до мосту, облаштування огородження, ремонт проїжджої частини, тротуарів, заміну дорожніх знаків, оновлення дорожньої розмітки, реконструкцію мереж зовнішнього освітлення, а також посів газонів і висадку зелених насаджень.

Торги виграла фірма "ПБС", яка запропонувала 13 299 000 гривень за виконання робіт.

ТОВ "ПБС" зареєстроване в Івано-Франківську. Основним власником фірми є Іванна Непик. У профілі жінки у мережі Facebook вказано, що вона керує магазином гірськолижного спорядження у "Буковелі".

За інформацією "Наші гроші.Львів", Іванна Непик також є бізнес-партнером Віктора Шевченка, рідного брата екс-гендиректора туристичного комплексу "Буковель" Олександра Шевченка. Разом вони є власниками ТОВ "Ресурсна компанія".

Фірму «ПБС» підозрювали у розкраданні 25 мільйонів гривень під час ремонту Мукачеве-Львів, що мало наслідком численні кримінальні провадження.

Утім, ТОВ «ПБС» виграло тендерів на загальну суму близько 5 мільярдів гривень на ремонт доріг. Більшість із робіт виконали в Івано-Франківській області.

Нещодавно фірма "ПБС" виграла тендер на капітальний ремонт перехрестя вулиці Дубнівської з вулицею Карпенка-Карого у Луцьку. Вартість робіт - 9 950 000 гривень.

Передрук заборонено.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не договорняк... Ни в коем случае... Только между 5-ю участниками разлет менее 0,5%... Просто совпадение... Просто пять абсолютно разных команд сметчиков думают одинаково... Точно не договорняк...:)))
Відповісти
Дивує, що місцева контора поставила максимальну ціну.
Самовпевненість?
Відповісти
А в цієі фірми є досвід таких робіт ,чи буде як з Амілою в Володимирі, яка три рази дерла асвальт на відрізку у 100 метрів .
Відповісти
Це називається "Свій до свого по своє". Що їх всіх пов"язує? Всі вони укропи.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку скандальна «буковельська» фірма за 13 мільйонів відремонтує міст
26 липень, 2018, 10:03