Найкумедніші коти-2012. ФОТО. ВІДЕО

Найкумедніші коти-2012. ФОТО. ВІДЕО
1 березня світ відзначає День котів.

Чотириногих друзів, які вражали інтернет протягом 2012 року, на честь їхнього свята пригадали у ТСН.

У квітні 2012 року прославився сіамський кіт на імʼя Оскар, який навчився сам відкривати морозильну камеру і тягати звідти заморожені біфштекси, рибні палички та інші харчі.
Свого улюбленця на відео, викладеному на YouTube, представляє маленька хазяйка. На відеохостингу ролик переглянуло понад мільйон користувачів. Щоб дістатися заповітного трофею, Оскар спочатку відкриває дверцята морозильника, потім підстрибує і зависає на ручці, утримуючись передніми лапами.


Тоді ж у Красноярську (Росія) плюшевий кіт на прізвисько Василь Васильович подав документи на реєстрацію кандидата в мери міста. Про це розповів господар іграшкового політика і за сумісництвом глава передвиборчого штабу кота ‒ Олександр Коновалов. За словами господаря кота, рішення висунути іграшку в претенденти у керівники Красноярська стало своєрідною реакцією «на балаган з виборами місцевого мера».

5 травня любителі великих та пухнастих котиків пережили стрес ‒ у Санта-Фе, штат Нью-Мексико, помер кіт Мяу, якого називали найтовстішим котом у США. Історія біло-рудого кота потрапила у ЗМІ в квітні 2012 року, коли він оселився в притулку. Колишня господиня, 87-річна пенсіонерка, віддала його на догляд фахівцям, оскільки сама вже не справлялась.

Проте довго сумувати котомани не стали – на вакантний трон найбільшого котика зайшло руде чудовисько на прізвисько Спандж Боб. У свої девʼять років британський котик важить 15 кілограмів, як, наприклад, середньостатистична чотирирічна дитина чи дорослий лабрадор. Обхват попереку кота ‒ майже 70 сантиметрів.

Улітку вся Україна заговорила про найвідомішого кота країни – Нацика, у якого на лобі є вроджене зображення тризуба. Певний час для тварини шукали господаря. Зараз Нацик проживає на Рівненщині і йому вже один рік. «Хто памʼятає історію кота Нацика, може подивитися, що з цього звіра виросло всього за 3 місяці на сільських харчах. Цього хряка 2 місяці годували тільки рибою, від мʼяса він відмовлявся. Потім був насильно переведений на ліверну ковбасу. Ну і молочко кожен день», ‒ написала у соцмережі власниця тварини.

У вересні найсердитіший кіт у світі став улюбленцем інтернету, коли у мережі зʼявилися його світлини. До речі, тварину так і прозвали ‒ Grumpy Cat (сердитий кіт).

Його хазяїн спочатку виклав в Інтернет лише три фото, але, побачивши ажіотаж навколо улюбленця, пофотографував його ще.

У жовтні чарівний косоокий кіт став справжньою інтернет-сенсацією після того, як його власниця розмістила його знімки на сторінці в Facebook. Господиня, 25-річна Мері Бʼюкенен з Південної Кароліни частенько одягає вихованця у смішні костюмчики і стверджує, що він обожнює фотографуватися. За словами жінки, косоокість абсолютно не заважає Спанглсу жваво бігати, добре їсти і взагалі бути бадьорим і здоровим.

Вже цього року вусатий житель британського графства Девоншир приміряв на себе корону найгучнішого кота у світі. Муркотіння невеликого чорно-білого Мерліна по гучності цілком можна порівняти з гарчанням африканського лева. Хазяйка Мерліна, 54-річна Трейсі Вествуд, яка займається гаданням, стверджує, що вона просто зачаклувала свого вихованця. Інакше пояснити, що гучність муркотіння кота сягає 100 децибел при нормальних 25 для представників його виду, не можна.


У лютому настав момент слави кота Сема, який має лише одну особливість – брови. Своїм дивним образом обличчя та чорними, як смола бровами, які дуже контрастують на фоні білої шерсті Сема, роблять його схожим на кіногероя Пʼєро.

Завершується перелік котярою, який вміє сидіти, як людина, – про нього заговорили саме сьогодні, у день кішок. За словами господаря, у кота з народження була деяка аномалія розвитку задніх лап, і тому він пристосувався сидіти саме так.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спасибо. Порадовала :))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти