Доставка квітів Луцьк*

Доставка квітів Луцьк*
Ласкаво просимо до кузні квіткових витворів мистецтв – roza.lutsk ua.

Наша служба доставки змусить будь-кого плакати... від щастя! Щодня ми стикаємося з чудовими історіями вираження почуттів, вдячності й поваги. За це ми любимо свою роботу. А Ви полюбите наші букети з першого погляду. Ми намагаємося бути кращими, за це нас вибирають. Прийшов час і Вам дізнатися нас ближче.

Про нашу команду

Креативні флористи з великим досвідом роботи зберуть букет будь-якої складності за останнім писком квіткової моди. Ввічливі консультанти нададуть відповіді на запитання та прийдуть на допомогу, якщо Ви не впевнені у виборі. Позитивні кур'єри доставлять букет швидко й обережно: всього 90 хвилин – і Ваш замовник буде вдихати чудовий аромат квітів.

Про букети

У продажу завжди є троянди будь-яких кольорів, від середніх до високих. Квіти оформлюються в композицію після остаточного затвердження замовлення; ми доставимо найсвіжіший і найкрасивіший букет.

Каталог

Сідайте та вибирайте. Асортимент Вас приємно здивує. Залежно від очікуваного заходу Ви можете придбати 51 розу або розкішний букет зі 101 троянди або ж оригінальну композицію у капелюшній коробочці, кошику або у формі серця.

Бонуси та подарунки

Полюбляєте сюрпризи? Тоді отримуйте листівку для побажань в подарунок до кожного букету та емоційний фотозвіт доставки.
Що може привести в невимовний захват, змусити розплакатися й серце битися частіше від зворушливості моменту? Так, все це може створити звичайний букет. Квіти є обов'язковими супутниками важливих подій – веселих і сумних. Шедеври флористики супроводжують нас на перше побачення, День народження, ювілей, весілля, народження дитини та її хрестини, яскраво підкреслюють урочистість заходу. Квіти завжди прикрашають наше життя та роблять його яскравішим, гармонійнішим і щасливішим.

Доставка квітів Луцьк. Ми вміємо вражати!

+38-098-388-27-00 (Viber, WhatsApp)
+38-095-388-27-00
+38-063-388-27-00


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.