Назвали зарплати начальства у Луцькій міськраді

Назвали зарплати начальства у Луцькій міськраді
ЗМІ опублікували інформацію про зарплати керівників низки підрозділів Луцької міськради.

Про це пише Конкурент.

Працювати в органах місцевого самоврядування справа не легка та відповідальна.

Журналісти вирішили дізнатися, як з міського бюджету оплачується робота керівництва департаментів та управлінь Луцької міської ради. Тому надіслали запит щодо заробітної плати за перше півріччя 2018 року. У ньому просили вказати розмір фактично отриманих коштів.

Додамо, що на розмір заробітної плати впливає стаж, ранг тощо.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А конверти? А відкати? А чорні і сірі схеми?
Вони цією офіційною з.п. навіть не користуються...
Треба описати їхнє майно.
Відповісти
За що та культура отримує такі гроші?! За провал "Ночі в Луцькому замку"?
Відповісти
Карабан Леонід Васильович, справжній класичний чиновник все життя на посадах і в депутатстві, купівля майна на дружину класично. Сам білий пушистий, але додому до чиновника частенько їздять місцеві забудовники вирішувати питання.
Відповісти
Так, Карабан дуже вмілий брехун, на публіку виставляє себе господарником, насправді повний нуль, має відношення до оборудок никитюка, має брата теж в будівельній сфері скандальний гуртожиток біля історичного факультету теж не без його звязків і посадових повноважень це провернули, дочку має, так ту теж пхав при посадах працювати, бігав раніше по міськраді, пропонував свою дочку влаштувати, це теж такий самий повний нуль як і батько, головне для таких людей це вміло використовувати свої повноваження особисто для себе.
Відповісти
Не завидуйте, люде.
Зарплати смішні як для начальства.
Українські робочі за місяць в Польщі на будівництві 1000 доларів заробляють.
Відповісти
Тут не завидувати Вася треба, а плакати що в нас чиновники такі "бідні"!! Цікаво чого ж при таких низьких зарплатах, чомусь усі пхаються і пхають свою рідню в міську раду...депутати. Напевно усім тілом турбуються про благо людей! Живуть як ніщі...їздять на джипах...про їх вілли я взагалі мовчу...які бабуся чи дідусь збирали і копили у швейцарських банках щоб придбати. Коли ви вже вимрете разом із 450 дармаєдами....?
Відповісти
Найбільше коштів проходить через руки будівельного начальства, там найбільша корупційна складова де найлегше можна поживитися, виставили ціну завищену на роботи і розпилили по домовеності з виконавцем, і ніхто не перевіряє, посадовців міської ради, Карабан той самий уже купив нову автівку цьогоріч, має куча землі, куплена квартира в новубудові, дочка влаштована також в міськраді, а чоловік то повний нуль мало того, що на пенсії, так щей майже нічого не робить, немає навіть базових знань володіння персональним комп'ютером, його функція це тільки підпис, і не він один такий ледар там за кошти громади.
Відповісти