Борги лучан перед «Луцьтеплом» перевищили 50 мільйонів

Борги лучан перед «Луцьтеплом» перевищили 50 мільйонів
Заборгованість мешканців Волині за спожиті послуги централізованого опалення та гарячого водопостачання сягнули понад 50 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час прямого ефіру на телеканали UA:Волинь.

Ведуча озвучила нові дані щодо заборгованості, отримані рухом "Чесно" від Луцької міськради. Нині мешканці міста боргують за спожиті тепло і гарячу воду понад 50,1 мільйона гривень.

За словами директора департаменту ЖКГ Луцької міськради Юрія Крася, ще близько 20 млн грн заборгувала луцькому теплокомуненерго держава за субсидіями.

Нагадаємо, на початку минулого опалювального сезону заборгованість населення становила 16 млн грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можливо коли населення перестане взагалі платити за опалення, тоді державні пі60р№ дозволять встановлювати всім бажаючим АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ і платити по лічильнику!!! Ця є6а№а обязаловка вже зає6а/\а. Дозвольте людям самим вибирати коли і на яку температуру включати опалення (так як це передбачено в новобудовах).
Відповісти
Неможливо перейти на автономне,бо в "радянських"будинках вертикальний розподіл тепла.Потрібно змінювати всю систему і згоду всіх мешканців,а також більші газові труби.
Відповісти
Цікаво коли по серед зими облгаз рубане газ Луцьтеплу і люди самі почнуть встановлювати автономку а згодом масово узаконювати те все(з пікетами і так далі) то що тоді будуть говорити усі посадовці
Відповісти
ще не розпочався опалювальний сезон, а борги населення за останній місяць виросли з 40 млн.грн до 50 млн.грн( інформація з виступів на виконкомі директора Луцьктепла)А як розпочнеться, то в якій прогресії буде рости?...
Відповісти
Останні новини
Борги лучан перед «Луцьтеплом» перевищили 50 мільйонів
19 жовтень, 2018, 20:44