У підвалі луцького будинку весь рік стоїть вода, ‒ ЗМІ

У підвалі луцького будинку весь рік стоїть вода, ‒ ЗМІ
У підвалі будинку № 1, що на вулиці Січовій в Луцьку, весь рік, кажуть мешканці, стоїть вода.

Також тут ні ремонту у під’їздах, ані почищеної від снігу прибудинкової території, - пише ТРК «Аверс»

Як розповідає жителька будівлі Віра Любарова, така аварійна ситуація тут панує з 2000 року. Місцеві вже не називають це потопом, бо каже вона: живуть на річці-смердючці, яку за 13 років осушували лише кілька разів.

Застояна вода – картина не просто неприємна, а небезпечна, – впевнені мешканці. Мовляв, регулярні підтоплення майже зруйнували фундамент.

У цьому підвалі свої продукти та речі зберігають і мешканці будинку, що навпроти. Їхній підвал міська рада віддала супермаркету, господарів відправила сюди.

У мерії ж стверджують, що приміщення не аварійне. У 2012-му році заступник міського голови Лариса Соколовська відповіла на звернення людей. Мовляв, підвальне приміщення сухе та придатне для використання. У поточному році відповідь ще більше розгнівала та водночас розвеселила людей.

«Можу зачитати їхню відповідь… При проведенні обстеження працівниками ЖКП №7 вказаного житлового будинку… з метою встановлення витоків води у підвальне приміщення… По результатам аналізу води, будуть прийматись міри щодо усунення підтоплення. Анекдот», - зауважила Любарова.

Ще однією шокуючою звісткою стало те, що ЖКП № 7 хоче збільшити тарифи за обслуговування будинку. На двері під'їзду наклеїли відповідне оголошення. Зокрема, платити дорожче доведеться за вивидення у підвалі гризунів та комах. Та і перші, і другі, жартують жителі Січової, 1, давно померли від потопу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У підвалі луцького будинку весь рік стоїть вода, ‒ ЗМІ
20 березень, 2013, 09:54