Чоловікові «шиють» погану ковбасу, бо відмовився дати хабара?

Чоловікові «шиють» погану ковбасу, бо відмовився дати хабара?
У Волинській області мешканця Рівного судитимуть за те, що він нібито збував неякісну продукцію.

Рівнянин Роман, каже, що, їдучи додому з Луцька, втрапив у халепу, - пише Під прицілом.

Водій розповів, що його зупинили інспектори ДАІ за порушення правил дорожнього руху. Забравши документи, вони запропонували вирішити питання штрафу «на місці», на що, стверджує рівнянин, він відповів відмовою.

Щоправда, згодом він таки простягнув міліціонерам 50 гривень, але ті, каже чоловік, з його документами поїхали з місця події.

Згодом, продовжує Роман, до нього нібито приїхали двоє чоловіків на машині з міліцейськими номерами, які почали звинувачувати його в контрабанді 50 кілограмів ковбаси, яка лежала в багажнику його авто.

«Я ж кажу: «Хлопці, тож у вас тут в Луцьку куплене на базарі. Шо ви мені «шиєте»? Яка ж це контрабанда? Це що на кілограм ковбаси треба документи?» Я що ковбаси купити не можу», - повідав рівнянин.

Невідомі правоохоронці, каже чоловік, попри усі спростування заявили, що раз нема на товар документів - значить це контрабанда. Також вони нібито запропонували сплатити «на місці» штраф, на що той відповів відмовою.

«Щоб «вдруге вимагали дати на «лапу» - ще такого не бачив», - зауважив чоловік.

Тож він каже, що поїхав до Луцька, щоб написати заяву в прокуратуру про неправомірні дії працівників правоохоронних органів.

Однак, стверджує рівнянин, до обласного центру Волині він не доїхав, бо його зупинили працівники ДАІ і відвезли його у міськвідділ міліції, де протримали його до пізнього вечора.

Зі слів Романа, що з порушення правил дорожнього руху, контрабанди, перевезення товару без документів, його звинувачення перекваліфікували в «збут неякісної продукції».

Це звинувачення, розповів рівнянин, він почув вже після того, як без його відома справу про затримання Романа розглянув слідчий суддя.

«Вони що бачили, що я її продаю комусь, чи є якесь підтвердження тому що це продукція неякісна? Це ж тут же в Луцьку куплена ковбаса. Якби знав що мені таке «шитимуть» - й кілограма не купив би», - зауважив чоловік.

Наразі затриманого відпустили, конфіскувавши увесь товар. Чоловік має намір таки написати до прокуратури скаргу на неправомірні дії працівників ДАІ та міліції, які ще й до того вимагали у нього гроші.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ГАИшники с большой дороги.
Відповісти
"Кароче" - колбаса пропала, дело в суде развалится, пострадавший теперь будет еще и компенсацию требовать. Хотя всем понятно, что это был польский контрабас, но доказать менты не смогут. "Казлы ани, кароче"))
Відповісти
Останні новини
У Луцькій тюрмі буде музей
25 березень, 2013, 12:12
Чоловікові «шиють» погану ковбасу, бо відмовився дати хабара?
25 березень, 2013, 12:03