УПЦ КП не висунула Михаїла на предстоятеля Помісної церкви

УПЦ КП не висунула Михаїла на предстоятеля Помісної церкви
Українська православна церква Київського патріархату на своєму соборі 13 грудня обрала кандидата на посаду предстоятеля Помісної української православної церкви.

Про це повідомляє Українська правда із посиланням на джерела в УПЦ УП.

За словами співрозмовників видання, учасники собору проголосували за митрополита Переяславського і Білоцерківського Епіфанія. За нього проголосували 30 архієреїв із 40. Ще десять підтримали митрополита Луцького і Волинського Михаїла.

Голосування було відкритим, а не таємним.

Митрополит Епіфаній входить до найближчого оточення патріарха УПЦ КП Філарета. Обрання його кандидатом на посаду предстоятеля Помісної церкви не означає, що із середовища Київського патріархату не може бути висунуто ще когось.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якісь інтриги, проблеми в світі, все ніби само собою відбувається, хоча зрозуміло що це все тільки гра грошей і великий театр! І завжди треба дивитися глибше на ці події, точніше кому вони вигідні - той і замовник цирку. А ЛЮБОВ з якої створений цей світ незмінна, читайте Біблію і все Вам стане зрозуміло. Піду куплю натуральну косметику від https://pl-cosmetics.com/uk/ , спасибі хлопцям за чесний продукт. Всім людям гарного дня і приємного настрою! P.S Не забувайте що всі ми тут брати і сестри!
Відповісти
Останні новини
УПЦ КП не висунула Михаїла на предстоятеля Помісної церкви
13 грудень, 2018, 21:47