Комісія Луцькради ‒ проти плати за незаконні гаражі

Комісія Луцькради ‒ проти плати за незаконні гаражі
Постійна комісія Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою не підтримала рішення про встановлення плати за самовільно встановлені гаражі.

Про це йшлося 25 березня під час засідання комісії.

Ідеться про пропозицію змусити власників нелегальних гаражів узаконити їх і платити за них гроші у бюджет.

Заступник директора комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Тарас Бас зазначив, що в місті є приблизно 300 самовільно встановлених гаражів.

Голова комісії Олександр Семенюк висловився проти такої пропозиції. Він вважає, що при виявленні порушення у вигляді самовільного встановлення гаража треба діяти в рамках чинного законодавства, а не збирати гроші з порушників. На його думку, це призведе до збільшення самовільних гаражів.

"Нас будуть наступні покоління проклинати. Двори перетворяться в не знати що. Ми сміємося з ДАІшників, а самі такі самі. Виявили порушення і беремо гроші. Не можна таких речей допускати", - зазначив Семенюк.

Зрештою комісія не підтримала пропозиції встановити плату за незаконні гаражі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не хочете, щоб платили, ну й не треба. Так стоятимуть. Чи хтось зацікавлений заповнити стоянки, яких натикали, де попало і як попало. Почнемо боротьбу зі стоянками. Доступними й усім відомими методами. От і побачимо, хто програє.
Відповісти
А мені не цікаво, щоб у моєму дворі таке стояло. Для чого закони існують? Двір - спільна неподільна власність мешканців будинку, яке право має хтось забрати собі в користування те, за утримання чого ми сплачуємо усі?
Відповісти
Правильно! Бо це те саме, що узаконити плату з водія за травмованого, чи роз’їханого пішохода.
А поставили сампвільні гаражі в осноаному наглі люди.І ще не факт, що вони вам хоть щось заплатять. Бо, скільки років їм пишуть на "черепашках" – ЗАБРАТИ ДО ..... А вони "і в ус не дують".
Простіше послати омонівця зі зварником і заварити їм дрері. Тоді побачите "живу" реакцію.
Відповісти
Останні новини
Комісія Луцькради ‒ проти плати за незаконні гаражі
25 березень, 2013, 15:56