Мою машину підпалили, - депутат Григоренко

Мою машину підпалили, - депутат Григоренко
Депутат Луцької міської ради Сергій Григоренко стверджує, що є очевидні ознаки того, що машину, яка була у його користуванні, підпалили зловмисники.

Нагадаємо, пожежа у машині «Хонда», якою користувався Григоренко, сталася близько 22:40 у понеділок, 25 березня біля розважального комплексу «Адреналін-сіті» у Луцьку. Вогонь пошкодив частину днища, одну з колісних арок та колесо, а також частину моторного відсіку й електропроводку.

«Я справді дуже вдячний охоронцям «Адреналін-сіті», які вчасно помітили пожежу і доклали усіх зусиль, аби загасити її підручними засобами. І загасили навіть до того, як приїхали пожежники, теж, до речі, доволі оперативно», - розповів Сергій Григоренко.

Щодо причин загоряння, то Григоренко каже, що машину підпалили спеціально.

«За попередніми висновками пожежників і правоохоронців, машину підпалили. Адже на ній лишилися сліди горючої рідини», - каже він.

Окрім того, зі слів Григоренка, камери спостереження, встановленні біля «Адреналін-сіті», зафіксували кількох людей біля машини в момент підпалу.

«Також працівники міліції під час огляду місця злочину знайшли деякі речові докази підпалу», - запевнив Григоренко.

Депутат заявляє, що пов’язує цей підпал зі своєю політичною діяльністю.

«Боргів у мене немає, власної бізнесової діяльності я не веду. Тому єдине, з чим може бути пов’язаний цей акт – чи то залякування, чи то помсти – це моя політична діяльність», - міркує Григоренко.

Нагадаємо, нещодавно Сергій Григоренко став виконувачем обов’язків голови Луцької міської партійної організації ВО «Батьківщина».

«Я намагаюся активізувати діяльність партійної організації. Також наводжу порядок всередині самої організації. Мабуть, це комусь не подобається – чи комусь із табору політичних опонентів, чи й окремим однопартійцям – провокаторам і зрадникам», - каже Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Мою машину підпалили, - депутат Григоренко
26 березень, 2013, 17:07