8 ідей як привітати дівчину з 8 березня*

8 ідей як привітати дівчину з 8 березня*
Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня більшість хлопців замислюються, що подарувати дівчині. І це не дивно, адже кожен юнак хоче зробити своїй коханій подарунок мрії. Як привітати і що подарувати своїй другій половині? Розглянемо нижче варіанти подарунків на будь-який смак і гаманець.

1. Подарувати квіти. Невід'ємним атрибутом 8 березня є квіти, які символізують пробудження природи, ніжність і красу. Щоб підібрати букет для дівчини, необхідно враховувати її бажання та смаки. Для весняного настрою підійдуть тюльпани, проліски, хризантеми. Якщо з підбором букета виникають труднощі, то зараз не важко знайти флориста, який зробить оригінальну композицію. Більш того, можна складати букетні композиції не тільки з квітів, але й шоколаду, зефіру, фруктів і шампанського.



2. Прикраси. Подарунок до свята повинен відображати емоції і почуття. Коли бюджет дозволяє дорогі подарунки, то кращим рішенням буде подарувати прикрасу. При цьому головне, не забувати його романтично піднести. І не важливо, чи буде це ексклюзив з золота з діамантами або стильний комплект зі срібла.

3. Гаджети. Як не опинитися банальним при виборі подарунка і піднести потрібну річ? Ми живемо в 21 столітті. Соціальні мережі використовує практично кожен, а прекрасна половина суспільства виявляє ним особливу слабкість. Цікавими ідеями зі світу технологій можуть бути телефон, фітнес-трекер, бездротові навушники і інші прикольні аксесуари.

4. Влаштувати романтичну вечерю на двох. Подарунки, приготовані від душі і своїми руками, завжди будуть цінніше матеріальних, адже не такий дорогий подарунок, як увага. Для цього здивуйте дівчину романтичною вечерею на двох. Красиво приберіть стіл, приготуйте блюдо за фірмовим рецептом, розставте свічки і підготуйте добірку романтичної музики – старання не будуть марними. Від такого подарунка буде в захваті навіть сама примхлива дівчина.



5. Присвятіть пісню або вірш. Дівчата люблять вухами – давно відома істина. Якщо творчих талантів у вас не відняти – запишіть пісню про почуття, кохання і присвятіть обраниці. Це буде неймовірно приємно і романтично. Можете вибрати для цього незвичайну локацію – оглядовий майданчик або панорамний ресторан.

6. Подарунковий сертифікат. Коли виникають сумніви або точно не впевнені у виборі подарунка – піднесіть обраниці подарунковий сертифікат. Цей подарунок підійде для прихильниць шопінгу. Подарункові сертифікати бувають різні: сертифікат чи абонемент в спортзал, на техніку, косметологічні та СПА-процедури. Головне розуміти, чому саме надає перевагу дівчина.

7. Квиток на концерт. Здивуйте представницю прекрасної статі своєю уважністю – подаруйте квиток на концерт улюбленого виконавця або групи, спектакль, майстер-клас і т.п. Неважливо, коли саме пройде концерт і в якому місті, можна відправитися на івент разом та отримати незабутній заряд емоцій.

8. Вирушити в подорож. Оригінально зустріти 8 березня можливо не тільки в іншому місті, а й в іншій країні. Якщо ви знаєте, про яку країну мріє обраниця – подаруйте їй захоплюючий вікенд. Це буде неординарно, а подарунок запам'ятається надовго. Піднести путівку можна в новенькій валізі, яка дуже скоро стане в нагоді.
І найголовніше – не вагаючись виходьте за класичні рамки. Жінки люблять несподівані повороти і незвичайні подарунки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
8 ідей як привітати дівчину з 8 березня*
03 травень, 2017, 15:26