«Волиньгаз» перевірятимуть через зайві кубометри у платіжках

«Волиньгаз» перевірятимуть через зайві кубометри у платіжках
Найближчим часом Нацкомісія з питань державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг розпочне перевірку облгазів на предмет донарахування обсягів газу в платіжках.

Про це повідомила голова Національної комісії Оксана Кривенко на сторінці у facebook.

Широкомасштабна перевірка триватиме п’ять днів. За цей час проведуть аналіз фактичного споживання газу українцями та виставлять рахунки. Щодо порушників Нацкомісія застосовуватиме санкції.

Національна комісія отримала дані про порушення у 20 операторів газорозподільних систем, які здійснили донарахування. Це Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Житомирська, Закарпатська, Запоріжська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Рівненська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська та Чернівецька області.

У жовтні 2018 року в середньому обсяги донарахувань склали 1 – 1,5 % від обсягу споживання, а вже в грудні-січні склали близько 5-10%. Зважаючи на це, в листопаді 2018 року НКРЕКП прийняла 42 рішення про заборону донарахування додаткових обсягів.

Результати перевірок будуть оприлюднені офіційно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пора цій газовій бикоті побувати в сізо поїсти баланду
Відповісти
Нарахування коефіцієнів за газ - безглуздя чиновників, на яких немає ніякої управи. В якій державі живемо, допоки?. Усіх закликаю і прошу не платити за ДЕСЯТКИ!!!вигаданих кубів. Позорище! Мітлою під зад керівників! Терпіння лопає, лучше б ви лопнули, падли.
Відповісти
Останні новини
«Волиньгаз» перевірятимуть через зайві кубометри у платіжках
05 березень, 2019, 21:18