Ростуть, мов на дріжджах: як у ЖК «Caramel Residence» будують «карамельні» багатоповерхівки. ФОТО*

Ростуть, мов на дріжджах: як у ЖК «Caramel Residence» будують «карамельні» багатоповерхівки. ФОТО*
Після завершення зими будівництво сучасного та яскравого житлового комплексу «Caramel Residence» у Луцьку від надійної будівельної компанії «ЛДБК» помітно набрало обертів.

Нагадаємо, узимку щасливі власники нових квартир першого будинку комплексу, що на Конякіна, 3А, почали обживати свої помешкання.

Наразі ж будівельники приступили до утеплення будинку комфорт-класу другої черги, що розташований за адресою Конякіна, 3Б. У багатоповерхівці тривають сантехнічні та електромонтажні роботи, а поряд із цим – укладання пінопласту на фасад. Одна секція багатоповерхівки вже повністю утеплена.

У будинку третьої черги, що на Конякіна, 3В, не так давно виднівся тільки фундамент майбутньої «карамельної» багатоповерхівки. На сьогодні стіни тут «виросли» до другого поверху і роботи невпинно продовжуються. Здати будинок планують у четвертому кварталі 2020 року.

Не стоїть на місці й будівництво четвертої черги ЖК «Caramel Residence», що на Конякіна, 3Г. Будівельники повністю завершили зведення фундаменту, після чого візьмуться до спорудження стін. Здачу об’єкта хочуть здійснити у четвертому кварталі 2021 року.

Детальнішу інформацію про проекти компанії можна знайти на сайті «ЛДБК». Відділ продажу розташований за адресою м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22, контактні телефони (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (0332) 78 63 42.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ростуть, мов на дріжджах: як у ЖК «Caramel Residence» будують «карамельні» багатоповерхівки. ФОТО*
14 березень, 2019, 12:40