Через розритий тротуар на луцькій вулиці люди змушені ходити проїжджою частиною

Через розритий тротуар на луцькій вулиці люди змушені ходити проїжджою частиною
Відсутність тротуару, зруйнована стежка на місці якої місиво з болота – так виглядає частина дороги по вулиці Карпенка-Карого у Луцьку.

Торік 16 листопада тут ПРАТ «Волиньобленерго» розпочало земляні роботи, пов’язані з реконструкцією кабельної лінії. Про це йдеться в сюжеті Суспільного.

Три місяці пішоходи ходять по проїжджій частині, розповів Суспільному лучанин Григорій Дубинка, який написав скаргу на платформу «Відкрите місто». Чи буде завершено благоустрій цієї ділянки дізнавалися наші кореспонденти.

По проїжджій частині щодня мешканці вулиці Ківерцівської ходять на роботу, до школи, на ринок, - розповідають лучанки.

На вулиці Ківерцівській побудували нову підстанцію, до неї тягнули кабель понад гаражним кооперативом «Волинь», далі прокопували під коліями, розповідає мешканка вулиці Ківерцівської Оксана Кучер.

Жінка розповіла, що перед початком зими фірма-виконавець не почистила проїжджу частину від болота.

Департамент муніципальної варти неодноразово давав приписи відповідальним особам на усунення порушень та попереджав про адмінвідповідальність у разі невиконання умов припису, каже керівниця відділу Департаменту муніципальної варти Юлія Гоголь.

Директор з технічних питань фірми-виконавиці Петро Буцек телефоном розповів, що у відповідності до планового ордеру, працівники відновлять благоустрій до першопочаткового стану, а саме - зеленої зони.

Після звернень мешканців прилеглих вулиць, поруч із гаражами впорядкують стежку, для розширення якої місце уступить гаражний кооператив, каже керівник відділу Департаменту муніципальної варти Юлія Гоголь.

Наразі у Департаменті муніципальної варти знаходиться звернення одного з депутатів міської ради про можливість вкладання бруківки на вулиці Ківерцівській вздовж гаражного кооперативу «Волинь».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще б ТЦ Варшавський подивились, там де виїзд авто з ТЦ Варшавського... Де лшюдям ходити, крім проїзджої частини????? Роблять все для себе та ні про кого не думають....
Відповісти
Там ніколи не було тротуару. Тротуар на протилежній стороні. Люди ліняться ходити по правилах.
Відповісти
Там є різні ділянки дороги. На відрізку поблизу Національної гвардії тротуари були по обидві сторони дороги, і на одній з них тротуар зруйнували повністю, і його треба відновити. А на відрізку біля залізничного переїзду, якраз на повороті, тротуару не було ні з одної ні з іншої сторони дороги. Але він там має бути, бажано з обох боків дороги
Відповісти
Останні новини
Через розритий тротуар на луцькій вулиці люди змушені ходити проїжджою частиною
29 березень, 2019, 07:21