Урганту «закриють» Україну?

Урганту «закриють» Україну?
Депутати чотирьох фракції Верховної Ради України підписалися під зверненням про заборону в'їзду в Україну Івану Урганту.

Цей документ надіслали МЗС та СБУ, - пише ТСН.

«Головним при зборі підписів під зверненням було не кількість підписів депутатів, а якість, що полягає в консолідованій позиції представників різних фракцій. Адже підписалися депутати не тільки від опозиційних «Свободи», «УДАР» і «Батьківщини», а також троє нардепів-регіоналів», - цитує автора звернення, нардепа Ігоря Мірошниченка прес-служба депутата.

Разом з тим він зазначив, що підписатися під цим зверненням не пропонували членам фракції КПУ, «оскільки вони є прямими нащадками тих кривавих червоних комісарів, і для них ганебна затія Урганта зовсім не є жартом - провідники їх ідеології десятиліттями засобами «червоного терору» боролися з національно-визвольним рухом в Україні».

Нагадаємо, ведучий кулінарного шоу «Смак» на російському «Першому каналі» Ургант, готуючи страву, сказав в ефірі: «Я порубав зелень, як червоний комісар мешканців українського села». Звертаючись до гостя програми Олександра Адабаш'яна, він додав: «Ви почистили мій клинок», на що той відповів: «Я просто останки жителів... струшую».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ургант
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за слова потрібно відповідати ...
Відповісти
Але ніхто його не оголосить персоною нон-грата в Україні. Треба бути реалістами - ми не живемо в країні, яка має виражений інстинкт самозбереження. В нас в країні мільйони своїх "ургантів", які живуть поміж нами. Мало того, частина з них керує цією країною.
Відповісти
Жжалько, в Ялту не пустят. А как без Одессы? Скучно.
Но гражукрам по загранпаспортам придется на заработки в Россию ездить. А это проблемма.
Лучшие строители это гастербайтеры. Их только в Москве более 1 млн. А где я теперь возьму многофункциональную горничную? Сейчас у меня дивчина с Полтавы. А уедет? Жжалько. Кого искать?
Відповісти
буде дівчина з Самари,там більше ніж в нас горнечних),ви по тому спеціалізуєтесь все своє свідоме життіє-биттіє...
Відповісти
срав ургант на всіх вас - хохложиденят
Відповісти
Це просто приклад!
Треба поважати ту країну,яка тебе годує!!!
Молодці, ще б Путіну так та Мєдвєдєму і заново Жереновському! Отоді б побачили ми...
Відповісти